Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - d20 System

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lawful_g
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,245

Old June 28th, 2011, 10:57 PM
We do have a drop box but I have forgotten how to add people to the shared folder. Or you can send it to chiefweasel (contact info on cheeseweasel.net, click the Contact Us link), shadowchemosh (I think he just posted his e-mail address in another recent thread), or you can mail it to me (I'll send you a PM with the address, I don't like posting it on the forums).
Lawful_g is offline   #11 Reply With Quote
Draidis
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Vancouver, B.C., Canada
Posts: 12

Old June 29th, 2011, 01:13 AM
I tried adding the your script and I get a syntax error saying 'Classes.Whatever' not defined. I did use the class tags and not "Whatever". Is something missing?
Draidis is offline   #12 Reply With Quote
Lawful_g
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,245

Old June 29th, 2011, 06:50 AM
Just to be sure. You did put it in the bootstrap condition area, right? Not an Eval script or somewhere else? To get to the right area, in the editor click on your class helper, hit the bootstrap button in the upper right, then find the ability you want to limit. On the right there should be 3 buttons "Fields", "Tags", and "Conditions". Click on Conditions and it will open up a window where you can set Phase to First and Priority to 500, then put in the conditional statement I gave previously.

If the script location is not the problem, verify you have spelled the tag correctly. In the main HL Program start a blank hero, and go to the dropdown bars at the top, click on "Develop" and check "Enable Data File Debugging".

Now add a level of your class to the hero.

Now click on Develop again, then "Floating Info Windows" at the bottom, and then "Show Hero Tags". A window will pop up with all tags applied to the hero, it shouldn't be that long because you have only 1 class level and otherwise blank.

Scroll down until you see the "Classes." tag. There should only be one. Check that against your script to make sure they match. Change the script if it doesn't.

And if neither of those gets it fixed, e-mail me a copy and I'll take a look.
Lawful_g is offline   #13 Reply With Quote
Draidis
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Vancouver, B.C., Canada
Posts: 12

Old June 30th, 2011, 06:32 PM
Awesome! That did it. I'm just going to "pretty" the descriptions up a little and I'll send it to you. Thanks again for all the help, couldn't have done this without you.
Draidis is offline   #14 Reply With Quote
Lawful_g
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,245

Old July 1st, 2011, 12:56 AM
No problem at all.
Lawful_g is offline   #15 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:48 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.