Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Mattaui
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1

Old September 13th, 2008, 09:10 PM
I just purchased AB and now that I've downloaded it and installed it and tried to go through the license activation process, it keeps failing at the very end, telling me it can't reach the servers. Further, it won't even download new data files for the same reason. Is there just an outage right now, or is something else going on? Thanks in advance for the information.
Mattaui is offline   #1 Reply With Quote
nautallica
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1

Old September 15th, 2008, 04:55 PM
I am having same problem.
nautallica is offline   #2 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,796

Old September 15th, 2008, 06:13 PM
Try temporarily disabling your security program/firewall. That's been the problem for others who have had similar problems.
Mathias is offline   #3 Reply With Quote
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 8,232

Old September 21st, 2008, 06:34 PM
At 10:10 PM 9/13/2008, you wrote:
Quote:
I just purchased AB and now that I've downloaded it and installed it and tried to go through the license activation process, it keeps failing at the very end, telling me it can't reach the servers. Further, it won't even download new data files for the same reason. Is there just an outage right now, or is something else going on? Thanks in advance for the information.
This behavior means that it's 99.9% likely that you're internet security is blocking AB's ability to access the internet successfully. Disabling the firewall, as has been suggested, is a useful temporary solution. However, you should properly configure your internet security so that AB is granted access to the internet. Then you'll be able to access the Updates mechanism regularly, in addition to getting your license activated properly.
rob is offline   #4 Reply With Quote
jamestownmutha
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1

Old October 2nd, 2008, 06:04 PM
I'm not sure if everyone figured this out by now but I'm running Windows Vista Service Pack 1 and I couldn't activate my license even with Norton Internet Security Disabled. I later found out that if you run army build in compatibility mode, then you could activate the software just fine.
jamestownmutha is offline   #5 Reply With Quote
briohmar
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1

Old October 16th, 2008, 04:27 AM
Quote:
I'm not sure if everyone figured this out by now but I'm running Windows Vista Service Pack 1 and I couldn't activate my license even with Norton Internet Security Disabled. I later found out that if you run army build in compatibility mode, then you could activate the software just fine.
So how do I run in compatability mode? Because clearly this is my problem.
briohmar is offline   #6 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:20 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.