Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Shadavar
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 35

Old October 13th, 2009, 07:19 AM
Hey Guys

Just wanted to ask if you guys wouldn't mind changing the splash screen so that it doesn't stay on top of all other applications. It's a little irritating when you're trying to read something while wanting Hero Labs to open in the background, nothing major though

Thanks for a the great work.
Shadavar is offline   #1 Reply With Quote
Dorquemada
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1

Old September 3rd, 2011, 01:27 PM
Personally, I'd find the program a whole lot more desirable if it didn't have a splash screen at all. Splash screens are pretty bush league.
Dorquemada is offline   #2 Reply With Quote
msnowman
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 14

Old September 3rd, 2011, 07:36 PM
Quote:
Originally Posted by Dorquemada View Post
I'd find the program a whole lot more desirable if it didn't have a splash screen at all.
Agreed.
msnowman is offline   #3 Reply With Quote
chiefweasel
Senior Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Miamisburg, OH
Posts: 1,321

Old September 5th, 2011, 01:33 PM
Any splash screen is to show the user thjat something is happening in the background. Most programs take a few seconds to load, so the splash screens gives you something to look at.

Web site - Cheese Weasel Logistics - www.cheeseweasel.net
Twitter - @CheeseWeaselGMZ
For user created content check out www.d20pfsrd.com and www.cheeseweasel.net
For video demos of Hero Lab go to http://www.youtube.com/user/TheChiefweasel?blend=9&ob=5
chiefweasel is offline   #4 Reply With Quote
TemporalVengeance
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Jackson, MI
Posts: 193

Old September 8th, 2011, 04:52 AM
Quote:
Originally Posted by Dorquemada View Post
Splash screens are pretty bush league.
Hmm... Never knew Nero, DAZ Studio, Microsoft Office, and the programs of the Adobe Creative Suite were bush league...
TemporalVengeance is offline   #5 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old September 12th, 2011, 03:45 PM
Quote:
Originally Posted by chiefweasel View Post
Any splash screen is to show the user thjat something is happening in the background. Most programs take a few seconds to load, so the splash screens gives you something to look at.
Bingo. No splash screen would mean that a lot of people would end up launching 3 copies of Hero Lab because "I clicked once and nothing happened".
Colen is offline   #6 Reply With Quote
Geoffrey
Junior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2

Old August 7th, 2017, 01:15 PM
I'm very happy to have a splash screen, it does indeed show that the program is loading; however, having it on top of all other windows is frustrating. Given its long load time, I like to launch it (from shortcut) then continue with other stuff until it loads. Unfortunately, I have to sit through the splash screen every time waiting for it to go away so I can continue with my work. Please remove the "always on top" property.
Geoffrey is offline   #7 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Rochester, MN
Posts: 1,342

Old August 7th, 2017, 08:08 PM
I agree that having a splash screen is good, but the always on top property is annoying.

Parody is offline   #8 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:49 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.