Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Opie
Junior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 1

Old July 8th, 2017, 08:05 AM
So i have 5E and have had that on my computer and Ipad for about a month, i just bought the WOD license. I can not figure out to have them both active at once, Help??
Opie is offline   #1 Reply With Quote
Dami
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Melbourne, Australia
Posts: 554

Old July 9th, 2017, 02:45 PM
You have to open up Hero Lab twice - each time with the different system.
Dami is offline   #2 Reply With Quote
AndrewD2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Muskegon, MI
Posts: 2,975

Old July 9th, 2017, 02:55 PM
Did you add WOD to your original license, or did you buy a new license for WOD? If the latter I'd contact support to get them to merge it with your original.
AndrewD2 is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:18 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.