Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
AaronWho
Junior Member
 
Join Date: May 2020
Posts: 1

Old May 27th, 2020, 02:48 PM
Hi, would someone please help me set up the HeroLab app. I tried to use the same activation code I used to set up the online, but it isnít working and I am unclear how to get a second code, the instructions provided donít seem to work.
AaronWho is offline   #1 Reply With Quote
BJ
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 586

Old June 1st, 2020, 02:46 PM
Hi there! Please email support@wolflair.com and they'll get you all set up!
BJ is offline   #2 Reply With Quote
flyteach
Senior Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 169

Old June 1st, 2020, 03:33 PM
This would appear to be referring to classic. HLO doesn't have any "setup".
flyteach is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:23 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.