Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Data Files > Babylon 5: A Call to Arms

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
harkan
Senior Member
Volunteer Data File Author
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 345

Old March 22nd, 2006, 02:41 AM
Some-one has posted these for Babylon 5 over at the 40k files site!!

Quote:
Originally Posted by jancoran
Brostilli Warbase should have 12 Starsnakes and 6 Sky Serpents.

Kotha Flights should be defaulted for Milani/Marata's at 4 and 2 repectively. In fact letting the user up or down the number would help with Campaigns where such things must be replaced...
Quote:
Originally Posted by jancoran
In Campaign Mode, the Fleet Allocation points maximum (10) does not apply after the initial fleet has been created. Deleting that limit might help.

In addition, the program is not correctly counting FAP's. In a Campaign of 10 Point War Fleets, a Tiraca is not 1 FAP, it is 4 per Point for example.

Perhaps within each ship "Point" you buy, you can give the option within it to "add Tiraca's" without changing the FAP any, almost like a free "upgrade". That way we can customize it to our Fleet.

When we have only one Tiraca left, we can reduce that number to one on the list. If we buy four more, we simply purchase a new fleet point, as if a new unit, and "add units" until it says three.

Alternately, you could give an option within each FAP purchase that specifies "Number/FAP". The player can enter it, and add up to that amount of them before having to go buy another FAP of them.

Also, there is a need for the Other Duties and Refits to be able to be added to a ship. This is another good reason to do the "Add units' type of thing since each one can be "armed" with different and even MULTIPLES of the same or similar "upgrades".
harkan is offline   #1 Reply With Quote
deathlynx
Senior Member
Volunteer Data File Author
 
Join Date: Mar 2005
Location: New Hampshire, USA
Posts: 387

Old March 22nd, 2006, 06:38 AM
Weird...The fighters don't seem to be working as they should...I'll have to check on this...(I expirimented with a Victory and came up with 7 Starfuries???)...I'll look into the fighter issues...

All you have to do to change the fleet size after the initial save is to go to "Roster" on the menu and select "Change Fleet Size"...

Also due to the changing nature of the "points" in ACTA I chose to simply have every selection as a single unit...you can squadron them however you choose as I left the "use squads" available...If you check the points they should come up properly...if they are not (with the exception of one unballanced multi selection) please let me know as something in the script has broken down...
deathlynx is offline   #2 Reply With Quote
deathlynx
Senior Member
Volunteer Data File Author
 
Join Date: Mar 2005
Location: New Hampshire, USA
Posts: 387

Old March 26th, 2006, 08:27 AM
I found out the answer to the fighters issue...It'll be fixed in the upcoming release...
deathlynx is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:46 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.