Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
sunphoenix
Junior Member
 
Join Date: Dec 2021
Posts: 1

Old December 29th, 2021, 03:29 PM
Hi all, simple question here, I have a realm I want to move to another computer. I installed RW on second computer and log in. I see the realm but it's not the latest version. Obviously I don't have the cloud service anymore. Is there a way to make a one-time move/import on another computer ?

Thanks
sunphoenix is offline   #1 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Rochester, MN
Posts: 1,454

Old December 30th, 2021, 11:46 AM
Start Realm Works on the old computer. Switch to the Tools tab and click Manage Database. Back it up, copy the backup to the new computer, then start Realm Works there and Restore it.

Hope this helps.

Parody is offline   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:51 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.