Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Online Forums > HLO - Starfinder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Banpai
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 9

Old October 12th, 2018, 01:47 PM
As the title says, I can still open my playtest characters, though I get the error message when trying to open any of my Starfinder characters I get the Error message, I already reported it.

Does this happen to anyone else, I got the occasional cant open character right now, but now it does not go away, even after a restart.

Kinda disappointing, though I know why I save my characters as PDF, right now I consider the online version as not reliable even with decent internet.
Banpai is offline   #1 Reply With Quote
ShadowChemosh
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Jan 2010
Location: Chicago, IL (USA)
Posts: 10,444

Old October 12th, 2018, 02:14 PM
The only issue I have has is where the loading screen for a character gets stuck. This seems to happen just the first time I use a browser after a UI update has happened.

I just press F5 or force a refresh of the page and it loads about 10 seconds after I do that.

I would recommend at this point to 100% clear your browsers cache. That has seemed to work for my players to get them past any hiccups like this.

That or switch to different browser than you normally use. If use Chrome try Firefox or anything different...

Hero Lab Resources:
Pathfinder - d20pfsrd and Pathfinder Pack Setup
3.5 D&D (d20) - Community Server Setup
5E D&D - Community Server Setup
Hero Lab Help - Hero Lab FAQ, Editor Tutorials and Videos, Editor & Scripting Resources.
Created by the community for the community
- Realm Works kickstarter backer (Alpha Wolf) and Beta tester.
- d20 HL package volunteer editor.
ShadowChemosh is online now   #2 Reply With Quote
wheredoigo
Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 87

Old October 18th, 2018, 08:58 AM
Posting the error message would be helpful. I personally haven't had any issues accessing characters on the Production server.

Clearing your browser cache and then restarting the browser is a good recommendation for troubleshooting.
wheredoigo is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:11 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.