Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
AntaresCD
Senior Member
Volunteer Data File Author
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 121

Old February 3rd, 2015, 09:37 AM
Is it possible (and how do you do it) to have a required unit that is added at roster creation that cannot be deleted?

Thanks,

~Thomas

My code doesn't have bugs; it has undocumented features!
AntaresCD is offline   #1 Reply With Quote
Harkan_again
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 206

Old February 5th, 2015, 10:56 AM
You can add a unit in the Race tab in the def file

My own Warlord Games gallery and the home of the Warlord Games datafiles:

http://www.facebook.com/ABDataFileWarlordGames
Harkan_again is offline   #2 Reply With Quote
AntaresCD
Senior Member
Volunteer Data File Author
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 121

Old February 5th, 2015, 11:10 AM
Thanks, I'll give that a try.

My code doesn't have bugs; it has undocumented features!
AntaresCD is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:04 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.