Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Hargert
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 32

Old December 12th, 2013, 03:27 PM
Is there a trick to getting Azlanti Pureblood Ethnicities to take on a character? I can not figure out what keeps invalidating it. I will have it showing with the +2 to all stats but when I try to print it the bonus is gone and it turns red and gives me a "Azlanti Pureblooded:This selection is not permitted (all effect are ignored). Any ideas?

Thanks!
Hargert is offline   #1 Reply With Quote
Aaron
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6,791

Old December 12th, 2013, 03:38 PM
Do you have the Inner Sea World Guide source enabled for this character?
Aaron is offline   #2 Reply With Quote
Hargert
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 32

Old December 12th, 2013, 03:54 PM
I do and if I remove it and add it back in it goes back to back and does the adjustments but once I save and reload it goes back to red and loses the adjustments.
Hargert is offline   #3 Reply With Quote
Aaron
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6,791

Old December 13th, 2013, 12:55 AM
That's quite odd. Could you send me the portfolio? I can't think of anything that would cause sources to reset when loading a portfolio.
Aaron is offline   #4 Reply With Quote
Hargert
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 32

Old December 13th, 2013, 07:58 AM
I would be more than happy to, where or how do I send it to?

I just emailed it to the support email. I hope you can get it that way.

Last edited by Hargert; December 13th, 2013 at 08:24 AM. Reason: update
Hargert is offline   #5 Reply With Quote
Aaron
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6,791

Old December 13th, 2013, 10:59 AM
I've gotten the portfolio, but I can't reproduce the issue. It seems like something else must be going on. Can I ask you for more details? When exactly does it turn invalid?

Do you do anything between saving and closing the portfolio? Do you, for example, prepare the portfolio for distribution? When you open the portfolio, is it on the same computer as you saved it on?
Aaron is offline   #6 Reply With Quote
Hargert
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 32

Old December 13th, 2013, 11:25 AM
I save the portfolio and then just reload the portfolio and boom it turns red on me. I can try to wipe my install and redo it and see if that makes a difference.
Hargert is offline   #7 Reply With Quote
Aaron
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6,791

Old December 13th, 2013, 11:26 AM
Try removing the .user files you have added, maybe something in there is interfereing.
Aaron is offline   #8 Reply With Quote
Hargert
Member
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 32

Old December 13th, 2013, 11:45 AM
Yep that did it, not sure how I managed to screw that up. Sorry for wasting your time with my problem. Thanks!
Hargert is offline   #9 Reply With Quote
Aaron
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6,791

Old December 13th, 2013, 11:51 AM
No problem. Happy to help.
Aaron is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:59 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.