Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - d20 System

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Illyahr
Senior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 266

Old January 22nd, 2019, 11:19 AM
Building a monster that has a very large darkvision range but the system doesnt recognize it. Any ways around this. Trying to set racial darkvision to 300
Illyahr is offline   #1 Reply With Quote
Sendric
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,744

Old January 24th, 2019, 06:44 AM
Should be able to just set the Value field but I can't be sure. If not I'll look into it next week when I get back.
Sendric is offline   #2 Reply With Quote
Sendric
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,744

Old January 28th, 2019, 03:53 AM
I was able to assign 300 to the Value field and have it work. For some reason, it didn't register correctly the first time, but I changed the value a few times and it seemed to be ok after that. Not sure what the initial problem was, but if it still isn't working for you, I would just try changing the Value to 100 then back to 300.
Sendric is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:22 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.