Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
evildmguy
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Des Moines, IA
Posts: 343

Old June 13th, 2014, 08:14 PM
Greetings!

I'm making some stuff up for my world and wanting to distribute it to them. How do I tell what if what I'm using will require a packaged item? If something does require it, am I able to make a copy of it within the editor so they can have it in their Hero Labs?

My google-fu is failing me and I'm tired.

Thanks!

edg
evildmguy is offline   #1 Reply With Quote
Silveras
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,510

Old June 14th, 2014, 07:45 AM
They would have to own the packages to use anything of yours that requires something in a sold package.

If it is something in the Community data sets, they can install those themselves, of course.

Your other option is to create not copies but new things in the editor, and make all of your new items refer to those instead of the published ones. Then you could distribute those with your other new items.

You may already know this, but I say "not copies but new things" because when you make a copy of something in the Editor, if it is from a paid package, you can't just save the copy. Also, since even a copy would have a new ID, you would need to alter your new items to use the new cloned records you created, otherwise they would still refer to the originals by the originals ID, and you would have gained nothing by making the new things.
Silveras is offline   #2 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,607

Old June 14th, 2014, 07:54 AM
The "Choose Supplement Packages" option in the Develop menu will let you temporarily set up your own copy of Hero Lab as if it did not have certain supplement packages. That way, in order to test whether your created material requires a specific package, you can turn off that package, re-compile your files, and then see if there are any errors.
Mathias is offline   #3 Reply With Quote
evildmguy
Senior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Des Moines, IA
Posts: 343

Old June 14th, 2014, 02:22 PM
Thanks for the responses! That's what I needed!

edg
evildmguy is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:18 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.