Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
duckmasta
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 5

Old June 23rd, 2005, 11:08 AM
a load option button would be helpful from the create new roster screen
duckmasta is offline   #1 Reply With Quote
goblinshoppe
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 24

Old June 26th, 2005, 06:09 PM
This would have to be the number one item left out of AB3. Without the Load option the user is forced to select "Create", then "Open" to get to a saved file.

It would be nice to see every user visiting this forum post a message once again requesting that this one item should be at the top of the AB3 "To Do List" and add that the product is *not* finished until the "Load" feature is restored to Army Builder.
goblinshoppe is offline   #2 Reply With Quote
Tenril
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1

Old June 27th, 2005, 07:35 AM
Definitly agree, kind of annoying to go from a tau roster and open a tyranid roster and still be told I need a unit of fire warriors. Far as I can tell the roster files have everything thats needed to determine what the game system/army should be loaded.
Tenril is offline   #3 Reply With Quote
duckmasta
Junior Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 5

Old July 1st, 2005, 01:34 PM
thanks for the support on this topic guys
duckmasta is offline   #4 Reply With Quote
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 8,262

Old July 4th, 2005, 04:20 PM
This oversight was noticed shortly before V3.0 was released, but there
wasn't time to properly deal with it before the final release. [Note: It's
not as simple as just adding the button.] We just released a preliminary
Beta of V3.1 today (to the Beta team), and you'll be happy to know that
this feature IS included. So it will be addressed as soon as V3.1 is
officially released. There is no set date for the release, so please don't
ask. :-)

-Rob

At 03:08 PM 6/23/2005 -0400, you wrote:

>a load option button would be helpful from the create new roster screen


---------------------------------------------------------------------------
Rob Bowes (rob@wolflair.com) (408) 927-9880
Lone Wolf Development www.wolflair.com
rob is offline   #5 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:36 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.