Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Authoring Kit

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Duggan
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,207

Old December 1st, 2018, 06:28 PM
So, I decided to go back through the walkthrough and document the steps using Github. Parts of the walkthrough didn't match up, in part because, instead of having attributes and skills like "Sample", I had a more complex system with D&D attributes and multiple races. Generating another sample system results in the usual very simple system.

I had not been keeping HeroLab on this laptop updated because I rarely use it, so it could be I generated this on an older version than the current one. Did Hero Lab Authoring Kit used to do this?
Duggan is offline   #1 Reply With Quote
Duggan
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,207

Old December 7th, 2018, 06:31 AM
I think I now see in the documentation that there indeed used to be both the Skeleton and Sample systems proffered when creating a new one. Now, I only see the Skeleton option. Interesting.

Either that, or it simply came with the first install as one of the systems and I'd forgotten it until now.
Duggan is offline   #2 Reply With Quote
ShadowWalker
Senior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 209

Old December 7th, 2018, 08:47 PM
The sample is Savage Worlds, you get all the source code for it if you look in it's folders.

Shadowrun: Player and GM
Pathfinder: Player and GM

Shadowrun Adjustments: http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=60633
ShadowWalker is offline   #3 Reply With Quote
Duggan
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,207

Old December 8th, 2018, 11:56 AM
Yes, but there's another system that either shows up on a new install, or used to be an option when creating up a new system, which came with six attributes, 10 skills, 5 races, etc, a kind of generic fantasy game as best I can tell.
Duggan is offline   #4 Reply With Quote
charlieluce
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 902

Old December 8th, 2018, 07:13 PM
I have the Sample system Duggan describes on my laptop; it show up in the load system screen and there's a "sample" folder in my Hero Lab data directory.

Currently Running: Pathfinder Playtest (Doomsday Dawn)
On Hiatus: Pathfinder (Iron Gods AP)
Currently Playing: Mutants & Masterminds 3E, D&D 4e
Former Games: Savage Worlds, M&M 2E
charlieluce is online now   #5 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:54 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.