Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Janrith
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Pacific Northwest, USA
Posts: 29

Old December 29th, 2019, 04:23 PM
I'm guessing the answer is no, but I'm going to ask anyway...

Is there any way of renaming an existing realm?

I'd rather not have to do the whole create new/export/import process if I don't have to so I thought I'd check.

-=Janrith
Janrith is offline   #1 Reply With Quote
ibecker
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 87

Old December 29th, 2019, 05:30 PM
With the realm loaded:
- Click on "Manage" at the top
- Click the "Realm" button
Under "Manage Realm" in the main part of the window, the realm name will appear in an editable text field. Change it there and click the "Save" button.
ibecker is offline   #2 Reply With Quote
Janrith
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: Pacific Northwest, USA
Posts: 29

Old January 7th, 2020, 10:57 PM
Thanks!
Janrith is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:49 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.