Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - D&D 5th Edition SRD

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Nikmal
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Twin Cities, MN
Posts: 677

Old April 29th, 2016, 07:12 PM
Are we able to use 5e on the Hero Lab iPad app yet. If so how? If not.. why?
Nikmal is offline   #1 Reply With Quote
QueenOfWinter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: SF Bay Area
Posts: 12

Old April 29th, 2016, 08:35 PM
Yeah, you can. If you reactivate your license, you'll be taken to a "select game system" screen the next time you launch the app.

I tweet about gaming and my dogs. Follow me on the Twitters.
QueenOfWinter is offline   #2 Reply With Quote
Nikmal
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Twin Cities, MN
Posts: 677

Old April 29th, 2016, 08:52 PM
Got it
Nikmal is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.