Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Feature Requests

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
ruhar
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Indianapolis, IN, USA
Posts: 419

Old July 13th, 2017, 11:14 PM
Please set the Format tab to stay active when an article is opened to edit. When I am adding content I am going back and forth between RW and the pdf or Word and every time I come back to RW the Home tab is open instead of the Format tab. This doesn't happen in Word nor have I noticed it in other programs that have tabs.
ruhar is offline   #1 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Twin Cities, MN
Posts: 1,065

Old July 14th, 2017, 04:15 AM
FWIW, it's a side effect of a control with the Format commands losing focus. As a workaround, when you're going back to Realm Works click into a control that allows the Format commands and Format will be active again.

Parody is offline   #2 Reply With Quote
Silveras
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,394

Old July 14th, 2017, 08:47 AM
This may, or may not, be related to a bug I reported a long time ago where, if you manually switch to another tab for some reason, after that the automatic switching of tabs seems to be disabled.
Silveras is offline   #3 Reply With Quote
ruhar
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Indianapolis, IN, USA
Posts: 419

Old July 14th, 2017, 10:05 AM
Parody I was getting ready to thank you then I read Silveras reply and checked it. Parody it worked until I switched tabs then went back and I'm afraid to say that Silveras bug wasn't fixed.
ruhar is offline   #4 Reply With Quote
Silveras
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,394

Old July 15th, 2017, 08:58 AM
Quote:
Originally Posted by ruhar View Post
Parody I was getting ready to thank you then I read Silveras reply and checked it. Parody it worked until I switched tabs then went back and I'm afraid to say that Silveras bug wasn't fixed.
When I said I had reported it some time ago, I did not mean to imply it had ever been fixed. It has been an ongoing annoyance for me for a while
Silveras is offline   #5 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.