Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Valyar
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 276

Old November 27th, 2018, 10:49 PM
I open this as Rob mentioned that there is issue with the email service. Might be of use in the long run. Close when no longer needed.


There is one bug that persists in the beta from the old version:
  • When changing the font size in the Preferences menu, if I accidentally type 0 instead of 10, the program crashes in glorious way.

The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.
Valyar is offline   #1 Reply With Quote
craghammer
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Oslo, Norway
Posts: 42

Old November 27th, 2018, 10:58 PM
Installed, tried and getting crashes when loading a realm. Index out of bounds in array. This applies to one realm I've tested, while another realm works.
The faulty realm loads fine i 245, but in 246 I get this error on loading.
Crash reports are submitted.

Last edited by craghammer; November 28th, 2018 at 04:22 AM. Reason: Added details
craghammer is offline   #2 Reply With Quote
Valyar
Senior Member
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 276

Old November 28th, 2018, 03:56 AM
I couldn't make screenshot of this, but the bug I noticed is the following:
  • When I drag article/topic to another one, holding shift, the icon that displays is "not allowed" even though I can drop it and nest it successfully.

No idea if I explained this properly.

The past is a rudder to guide us, not an anchor to hold us back.
Valyar is offline   #3 Reply With Quote
kbs666
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Chicago, IL
Posts: 1,604

Old November 28th, 2018, 07:24 PM
Not sure if this is a bug or is meant to be correct but I get a warning when trying to load an image larger than 4096 x 3072. Which while an improvement over 3k x 3k is not that impressive. So I went ahead and loaded the image, it worked great. Dimensions are 5516 x 7145. original file is a 12.9 Mb Jpg.

my Realm Works videos
https://www.youtube.com/channel/UCZU...4DwXXkvmBXQ9Yw
kbs666 is offline   #4 Reply With Quote
daplunk
Senior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Adelaide, Australia
Posts: 2,224

Old November 28th, 2018, 08:47 PM
Anna Meyer is reporting she managed to get a 20,000x17,368px working. Comes in a tad under 30mb. Required heavy compression though.

Realm Works - Community Links
Realm Work and Hero Lab Videos
Ream Works Facebook User Group
Realm Works - Community Content List
CC3+ Facebook User Group

D&D 5e Community Pack - Contributor
General Hero Lab Support & Community Resources
D&D 5e Community Pack - Install Instructions / D&D 5e Community Pack - Log Fault / D&D 5e Community Pack - Editor Knowledge Base
daplunk is offline   #5 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Twin Cities, MN
Posts: 1,335

Old November 28th, 2018, 09:14 PM
They said they didn't make changes to the data formats, so presumably they'd have to stick to whatever attachment limitations exist below what the UI would have let you do before. (That 30 MB limit, for example, sounds awfully familiar. Or maybe it's just been a few years. :)


Last edited by Parody; November 28th, 2018 at 09:21 PM.
Parody is online now   #6 Reply With Quote
kbs666
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Chicago, IL
Posts: 1,604

Old November 28th, 2018, 10:47 PM
If I can load images that size I'm happy. Just that warning pop-up will be annoying.

Can we get a confirmation that the 30Mb limit is caused either by the UI framework or by the db?

my Realm Works videos
https://www.youtube.com/channel/UCZU...4DwXXkvmBXQ9Yw

Last edited by kbs666; November 29th, 2018 at 03:01 AM.
kbs666 is offline   #7 Reply With Quote
smokeh
Junior Member
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 23

Old November 29th, 2018, 09:09 AM
I was hoping the 64 bit beta would make Realm Works stable on my Surface Pro 4, but after updating and loading up my decent size realm, it crashed after loading just one page.

Anyone else have a similar issue after the 64 bit upgrade?

----
Edit: This is all, of course, anecdotal but my second session on the Surface Pro was more promising with some larger topics that had caused crashing previously, but I still ended up in a hard crash after attempting to use a large smart image as a navigation item.

Last edited by smokeh; November 29th, 2018 at 10:12 AM. Reason: Update
smokeh is offline   #8 Reply With Quote
McGray
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Germany
Posts: 23

Old November 29th, 2018, 10:20 AM
Quote:
Originally Posted by craghammer View Post
Installed, tried and getting crashes when loading a realm. Index out of bounds in array. This applies to one realm I've tested, while another realm works.
The faulty realm loads fine i 245, but in 246 I get this error on loading.
Crash reports are submitted.
As stated in the other related topic, I experience the exact same issue.

See somewhere in the middle here: http://forums.wolflair.com/showthrea...t=61529&page=3

Error report is attached.

@Craghammer: do you maybe use some "prefix" fields to sort or track information in some topics? I have a list of "investigation cases" which are in the Events category the players did throughout the campaign and used the "prefix" field for sorting them. The Prefix looks like that: 1. Case / 2. Case / 3. Case and so on.

In the time period category I have some time periods dating several million years back, so I used the prefix field again for sorting, entering numbers like -12500000, -12000000 and so on...maybe it is these causing the crash?
Attached Files
File Type: zip 2018-11-28_MPowierski_RW_Error_Report.zip (387.3 KB, 0 views)

Last edited by McGray; November 29th, 2018 at 10:29 AM. Reason: Asking OP for additional information
McGray is offline   #9 Reply With Quote
kbs666
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Chicago, IL
Posts: 1,604

Old November 29th, 2018, 10:48 AM
I use prefixes extensively in main realm which loaded without issue and the community realm uses prefixes even more extensively and I loaded it as well.

my Realm Works videos
https://www.youtube.com/channel/UCZU...4DwXXkvmBXQ9Yw
kbs666 is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:28 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.