Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Data Files > Warhammer Fantasy 8th Ed.

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
mcpolle
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4

Old October 4th, 2010, 11:55 AM
Have just updated my 8th warhammer, and have the same message as the others, so what do I do??

Polle
mcpolle is offline   #31 Reply With Quote
UltraPrime
Senior Member
Volunteer Data File Author
 
Join Date: Oct 2008
Location: Bristol, UK
Posts: 483
Send a message via MSN to UltraPrime

Old October 4th, 2010, 12:49 PM
Quote:
Originally Posted by hakoMike View Post
I'm getting the same compilation errors for 1.8. I tried both installing 1.8 as a new game system and applying over 1.7, and over 1.7 without deleting files. All gave same errors.

Interestingly enough now, the 1.7 download reports that it is 1.3. I am going to stick with 1.6 for the time being. That one works and knows it is 1.6.

By the way, thanks for the work on this. I've tinkered with the files in the past and I know this isn't an easy task.
Tinkering seems childs play compared to uploading! I'm so sorry guys, I really can't work out what the Hell is going on.

*edit* Just uploaded another attempt. I've basically created a new folder, then copied the contents of all my multiple folders into this, one file at a time, keeping the latest version. If this doesn't work, at least I have what I know is latest to work from. From now on, I'll compile this way. Bit more work, but you will get a quality product!

Last edited by UltraPrime; October 4th, 2010 at 01:09 PM.
UltraPrime is offline   #32 Reply With Quote
Yobtar
Senior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 243

Old October 4th, 2010, 05:34 PM
Just redownloaded the 1.8 file and installed. Turned data file debugging back on and loaded up WHFB 1.8 files and........

VOILA!!! No errors upon load up!

Awesome. Great work UltraPrime!
Yobtar is offline   #33 Reply With Quote
mcpolle
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 4

Old October 5th, 2010, 11:20 AM
Turned data file debugging back on

What is that???

Polle
mcpolle is offline   #34 Reply With Quote
belgarath97
Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 35

Old October 5th, 2010, 09:35 PM
Quote:
Originally Posted by mcpolle View Post
Turned data file debugging back on

What is that???

Polle
It's required to use the included file editor. Unless you are using ABCreator, don't worry about it.

Belgarath97

Come play in my club The League of Extraordinary Gamers.
belgarath97 is offline   #35 Reply With Quote
hakoMike
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 18

Old October 6th, 2010, 04:36 AM
Good news! I updated via Army Builder this morning and 1.8 worked! The file update time was Oct 2 at 19:00.

Thanks for all your hard work on this!
hakoMike is offline   #36 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:06 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.