Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Card Vault Forums > Card Vault

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
ybehrensus at yahoo.com
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 09:34 AM
...as in,

"The following errors occurred:..."

and

"Due to the unexpected error loading the new game system,
Card Vault is unable to continue and must exit."


Anyone know how I can fix this? (Please bear in mind that I
know *nothing* about programming and such 8*})

Thanks,


Yvonne

"Redrum! Redrum! Redrum!"

-- The Shining


------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Your own Online Store Selling our Overstock.
http://us.click.yahoo.com/rZll0B/4ft...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #1 Reply With Quote
kuni_tetsu at yahoo.com
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 09:46 AM
Sounds like you have not updated to 2.3... however, since 3.0 is now available,
you can try that one instead.

Do you have Card Vault v1.1 yet? If not, you need to get that before you can
use the new files.

--- oni_no_uh_oh <ybehrensus@yahoo.com> wrote:
>
>
>
> ...as in,
>
> "The following errors occurred:..."
>
> and
>
> "Due to the unexpected error loading the new game system,
> Card Vault is unable to continue and must exit."
>
>
> Anyone know how I can fix this? (Please bear in mind that I
> know *nothing* about programming and such 8*})
>
> Thanks,
>
>
> Yvonne
>
> "Redrum! Redrum! Redrum!"
>
> -- The Shining
>
>
>
> To unsubscribe from this group, send an email to:
> cardvault-unsubscribe@yahoogroups.com
>
>
>
> Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
>
>


=====
---

Kuni Tetsu
Clan War rules guy
Moderator of ClanWar-l

__________________________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Web Hosting - establish your business online
http://webhosting.yahoo.com

------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Your own Online Store Selling our Overstock.
http://us.click.yahoo.com/rZll0B/4ft...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #2 Reply With Quote
TheCoruptWarlord at aol.c
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 01:33 PM
I've updated to 1.1 and have the latest L5R files, but get the same message.
Help!


[Non-text portions of this message have been removed]


------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Your own Online Store Selling our Overstock.
http://us.click.yahoo.com/rZll0B/4ft...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #3 Reply With Quote
kuni_tetsu at yahoo.com
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 01:37 PM
--- TheCoruptWarlord@aol.com wrote:
> I've updated to 1.1 and have the latest L5R files, but get the same message.

Well... considering it runs fine on my system, I don't know what to tell you.

Try backing up your inventory to a different directory, deleting the entire L5R
directory, and then re-installing the newest version.

What OS are you running this on?

Unfortunately, Rob is out of town at GAMA, so I don't know how much help I will
be, since I only do the data file.


=====
---

Kuni Tetsu
Clan War rules guy
Moderator of ClanWar-l

__________________________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Web Hosting - establish your business online
http://webhosting.yahoo.com

------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Your own Online Store Selling our Overstock.
http://us.click.yahoo.com/rZll0B/4ft...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #4 Reply With Quote
kuni_tetsu at yahoo.com
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 01:40 PM
--- TheCoruptWarlord@aol.com wrote:
> I've updated to 1.1 and have the latest L5R files, but get the same message.

What is the entire message from CV? CV usually tells you exactly what file is
causing the problem.


=====
---

Kuni Tetsu
Clan War rules guy
Moderator of ClanWar-l

__________________________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Web Hosting - establish your business online
http://webhosting.yahoo.com

------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Your own Online Store Selling our Overstock.
http://us.click.yahoo.com/rZll0B/4ft...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #5 Reply With Quote
TheCoruptWarlord at aol.c
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 02:00 PM
In a message dated 3/16/2003 2:38:28 PM Pacific Standard Time,
kuni_tetsu@yahoo.com writes:


> Try backing up your inventory to a different directory, deleting the entire
> L5R
> directory, and then re-installing the newest version.
>
> What OS are you running this on?
>
> Unfortunately, Rob is out of town at GAMA, so I don't know how much help I
> will
> be, since I only do the data file.
>
>

Windows ME. Will I be able to


[Non-text portions of this message have been removed]


------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Your own Online Store Selling our Overstock.
http://us.click.yahoo.com/rZll0B/4ft...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #6 Reply With Quote
TheCoruptWarlord at aol.c
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 02:01 PM
In a message dated 3/16/2003 2:38:28 PM Pacific Standard Time,
kuni_tetsu@yahoo.com writes:


> Try backing up your inventory to a different directory, deleting the entire
> L5R
> directory, and then re-installing the newest version.
>
> What OS are you running this on?
>
> Unfortunately, Rob is out of town at GAMA, so I don't know how much help I
> will
> be, since I only do the data file.
>
>

Oops, I run Windows ME. Will I be able to restore my inventory information
if I do this. I have put in a lot of time orgainzing my 15,000+ cards.

Ron


[Non-text portions of this message have been removed]


------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Yahoo! Web Hosting makes it easy to build a professional web site.
Sign up today and get free set-up, domain name, and more (up to a $100 value)
http://us.click.yahoo.com/m3JvCD/wCp...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #7 Reply With Quote
TheCoruptWarlord at aol.c
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 02:04 PM
In a message dated 3/16/2003 2:39:09 PM Pacific Standard Time,
kuni_tetsu@yahoo.com writes:


> What is the entire message from CV? CV usually tells you exactly what file
> is
> causing the problem.
>
>

IT says:

The following errors occurred:

l5r.def - 396 - Invalid value syntax for attribute assignment.


Ron


[Non-text portions of this message have been removed]


------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Make Money Online Auctions! Make $500.00 or We Will Give You Thirty Dollars for Trying!
http://us.click.yahoo.com/yMx78A/fNt...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #8 Reply With Quote
edward at bolme.com
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 02:18 PM
> I've updated to 1.1 and have the latest L5R files, but get the same
message.
> Help!

FYI, I'm running 1.1 on Windows ME and got the new files w/ no problem.

Although when I filter for Honor Bound, I get no cards.


------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Make Money Online Auctions! Make $500.00 or We Will Give You Thirty Dollars for Trying!
http://us.click.yahoo.com/yMx78A/fNt...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #9 Reply With Quote
ybehrensus at yahoo.com
Guest
 
Posts: n/a

Old March 16th, 2003, 03:11 PM
--- In cardvault@yahoogroups.com, Kuni Tetsu <kuni_tetsu@y...> wrote:

~~Sounds like you have not updated to 2.3...
~~however, since 3.0 is now available, you can try that one instead.


Yes. It had been a while since I'd last used the program and I
??forgot?? how to get the updates -- (duh) -- sorry for the stupid
question...


~~Do you have Card Vault v1.1 yet?


Yeah. I downloaded and installed it, then had the problem opening
the L5R file.

Thanks for the help!


Yvonne

"...I can't think clear..."

-- R. E. M.



------------------------ Yahoo! Groups Sponsor ---------------------~-->
Make Money Online Auctions! Make $500.00 or We Will Give You Thirty Dollars for Trying!
http://us.click.yahoo.com/yMx78A/fNt...VHAA/WuQolB/TM
---------------------------------------------------------------------~->
  #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Child option assignment thebutcher Army Builder 2 June 14th, 2006 06:32 AM
"l5r - 396 - Invalid value syntax for attribute assignment" kuni_tetsu at yahoo.com Card Vault 0 March 24th, 2003 08:17 AM
Invalid id's gg at decisionsoft.com Card Vault 2 September 5th, 2002 03:05 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:55 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.