Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
kurseteller
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 8

Old January 30th, 2019, 12:33 PM
Skill don’t appear or when I manually deleted then because of the skill buttons was not working, can’t be re-added. Is there a way to manually add skills?

Last edited by kurseteller; January 30th, 2019 at 08:02 PM.
kurseteller is offline   #1 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,526

Old January 30th, 2019, 02:33 PM
You've posted this in the discussion forum that's about the product as a whole, so I'm afraid we don't know which game system you're asking about.
Mathias is offline   #2 Reply With Quote
kurseteller
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 8

Old January 30th, 2019, 07:56 PM
Sorry, I was posting in a hurry. I have hero lab on IPAD mini 4, with latest update. Mods, please move the post to the right place. Thank you.
kurseteller is offline   #3 Reply With Quote
Duggan
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,253

Old January 31st, 2019, 02:39 AM
Quote:
Originally Posted by kurseteller View Post
Sorry, I was posting in a hurry. I have hero lab on IPAD mini 4, with latest update. Mods, please move the post to the right place. Thank you.
And which game would that be?
Duggan is online now   #4 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,526

Old January 31st, 2019, 07:13 AM
If it's on an iPad, that's narrowed it down to either Pathfinder or 5e.
Mathias is offline   #5 Reply With Quote
kurseteller
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 8

Old February 1st, 2019, 01:05 AM
It’s pathfinder. I’ve been at work for the last 2 days so I couldn’t answer.
kurseteller is offline   #6 Reply With Quote
kurseteller
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 8

Old February 1st, 2019, 03:52 PM
It is pathfinder. Sorry for the delay, I just got off from work.
kurseteller is offline   #7 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,526

Old February 1st, 2019, 04:36 PM
Please give us more detail as to how to reproduce this issue. I'm taking a look at Pathfinder on my iPad, and I'm not sure what steps I should do in order to see the same thing you're seeing.

At the top of the skills tab, it says "Additional Skills - 0 of 2 (2 left) skill points used" in a yellow-tinted button, and if I click on that button, I can add craft, knowledge, perform and profession skills to my character, and then if I add one of those, I can move my finger right-to-left across that skill to reveal a Delete button, but that same skill is available to add again.
Mathias is offline   #8 Reply With Quote
kurseteller
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 8

Old February 2nd, 2019, 05:21 PM
My problems started with skills that I couldn’t add or subtract levels. I deleted the skills so I could add then again. When I looked to add them again, they were gone.
kurseteller is offline   #9 Reply With Quote
Duggan
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,253

Old February 2nd, 2019, 05:23 PM
Could you post your portfolio file? That may help troubleshoot the problem.
Duggan is online now   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:39 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.