Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
CaveMidget
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1

Old December 23rd, 2008, 05:48 PM
I had purchased Army builder 3 about 2 years ago. I had installed it on my desktop and my laptop at that time. In July my laptop went stolen, while I was on vacation. In October my desktop went down. (Motherboard). I rented a desktop from rent-a-center for a few months. I than installed Army Builder into that computer. I returned that computer over this past weekend. I now have purchased a new computer and would like to install army builder but I'm unable to install it and run it in non-demo mode. I know that you have this setup to keep down on piracy, but I assure this is not my intent. I would just like to run army builder. Please can you get back to me to let me know what to do. Thank you
CaveMidget is offline   #1 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,781

Old December 24th, 2008, 01:29 AM
Remember to copy this to support@wolflair.com, as well - as far as I can tell from reading these forums for a while, the person who normally handles license re-assignments doesn't check the forums.
Mathias is offline   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:06 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.