Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - d20 System

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Maikiro
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2

Old July 8th, 2010, 06:07 AM
When I add armor either one I have had to create (Magical) or one that's listed within the rules it is not adding the Dex bonus.

Can anyone advise what to do or what is wrong.

Thanks..

Maikiro

Edit: I have restarted Hero Lab as well.

Last edited by Maikiro; July 8th, 2010 at 06:26 AM.
Maikiro is offline   #1 Reply With Quote
Lawful_g
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,245

Old July 8th, 2010, 09:50 AM
Are you overencumbered? That also limits your max dex bonus to AC, just like armor does.
Lawful_g is offline   #2 Reply With Quote
Maikiro
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2

Old July 8th, 2010, 12:40 PM
Quote:
Originally Posted by Lawful_g View Post
Are you overencumbered? That also limits your max dex bonus to AC, just like armor does.
Thanks for that tip, but alas I am loaded light...
Maikiro is offline   #3 Reply With Quote
Lawful_g
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,245

Old July 8th, 2010, 02:41 PM
What kind of custom armor are you adding? Is it made of a special material or have certain powers?

And is it only with this one setup that you are having trouble, or is it with all armor in general? Maybe a screenshot example would help.
Lawful_g is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 11:04 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.