Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Online Forums > HLO - Pathfinder 2nd Edition

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Triceranuke
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 9

Old April 12th, 2020, 08:10 AM
Is there any way to have the correct rage damage show up?
Triceranuke is offline   #1 Reply With Quote
Dami
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Melbourne, Australia
Posts: 763

Old April 12th, 2020, 04:59 PM
If you aren't seeing what you expect, raise a bug report with the reporting tool within HLO.

Current RPG's: Pathfinder (GM), Pathfinder (Player), Gamma World (GM, Pathfinder homebrew).
HeroLab: 3.5 & Pathfinder. HL User Files for PF: Greyhawk Setting, Gamma World (WIP).

DM and player of D&D since 1980.
Dami is offline   #2 Reply With Quote
Triceranuke
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 9

Old April 12th, 2020, 05:36 PM
Quote:
Originally Posted by Dami View Post
If you aren't seeing what you expect, raise a bug report with the reporting tool within HLO.
Giant instinct requires you to have a larger than normal weapon to activate the extra, so I didn't know if I was just missing where to set that.
Triceranuke is offline   #3 Reply With Quote
FluffyDingo
Senior Member
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 160

Old April 12th, 2020, 10:01 PM
Do you have an oversized weapon equipped when you activate rage? It only increases the damage if it finds one actively equipped to your character. Hopefully it's just something like that, though regardless I may look into how that is set up in order to increase clarity.
FluffyDingo is offline   #4 Reply With Quote
Triceranuke
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 9

Old April 13th, 2020, 06:39 AM
Quote:
Originally Posted by FluffyDingo View Post
Do you have an oversized weapon equipped when you activate rage? It only increases the damage if it finds one actively equipped to your character. Hopefully it's just something like that, though regardless I may look into how that is set up in order to increase clarity.
That's what I figured I just can't seem to find where to set a weapon as oversized.
Triceranuke is offline   #5 Reply With Quote
magpi
Member
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 94

Old April 13th, 2020, 07:44 AM
When you purchase a weapon, it should be on the right, there's a drop down menu.
magpi is offline   #6 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:38 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.