Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Army Builder Forums > Army Builder

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
adam_johns69
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Townsville, Queensland, Australia
Posts: 1

Old February 8th, 2010, 02:44 AM
Hi, I recently bought Army Builder 3,2b after not using army builder for over 3 years. When it comes to the printouts, I would like for the rows at the top of the pages that contain the column headings such as M, WS, BS, ST etc to be above each unit to make reading the lists and getting the stats quicker.
I am sure that in the older version of Army Builder I bought years ago I could do this but for the life of me I cannot find any way to do it now. If it is not possible to do this now then just let me know and I can stop searching through the settings and just get on with playing.
Thanks.
adam_johns69 is offline   #1 Reply With Quote
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 8,005

Old February 9th, 2010, 12:58 AM
Go to the Settings menu and select Advanced Output Settings. Check the option Repeat Header for All Squads. This ought to do the trick.
rob is offline   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 07:03 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.