Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - d20 System

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Sendric
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,970

Old January 25th, 2021, 12:14 PM
Quote:
Originally Posted by Provos View Post
It seems most domains for Dragonlance Campaign Setting don't have spells selected
The Dragonlance files are a complete mess and I'm afraid to look at them....but it's on the to-do list....some day.
Sendric is offline   #1071 Reply With Quote
Provos
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: USA
Posts: 256

Old January 25th, 2021, 02:06 PM
Most alternate familiars by master size pg 203 DMG. are not made
Provos is offline   #1072 Reply With Quote
Khelgar
Junior Member
 
Join Date: Feb 2021
Posts: 1

Old February 14th, 2021, 02:57 PM
Hi everyone, thanks for all of your hard work!
I have recently realised that Drd 6 spell Greater Dispel Magic is missing from the druid's list of spells. Is there a way for me to add or does it need an engine update?
Thank you
Khelgar is offline   #1073 Reply With Quote
Monteparnas
Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 68

Old February 19th, 2021, 02:38 PM
It have been some days now that some portfolios I work with are presenting this brand new error message upon oppening:

Quote:
Attempt to access non-existent child pick 'kSklTrick' from script
Location: 'eval' script for Thing 'tmParag' (Eval Script '#1') near line 3
This repeats itself several times, I think twice the amount of heroes in the portfolio with the Paragon template. It is quite a number, since this is the very theme of my current campaign.

For now I didn't noticed any problem at all. The portfolio still opens and works fine, and I didn't noticed any issue neither does the inside report gets anything out of place. None of my players took Skill Tricks, so I didn't had the opportunity to see if they got affected.
Monteparnas is offline   #1074 Reply With Quote
Sendric
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2,970

Old February 20th, 2021, 08:20 AM
Quote:
Originally Posted by Monteparnas View Post
It have been some days now that some portfolios I work with are presenting this brand new error message upon oppening:



This repeats itself several times, I think twice the amount of heroes in the portfolio with the Paragon template. It is quite a number, since this is the very theme of my current campaign.

For now I didn't noticed any problem at all. The portfolio still opens and works fine, and I didn't noticed any issue neither does the inside report gets anything out of place. None of my players took Skill Tricks, so I didn't had the opportunity to see if they got affected.
My guess is the script in the Paragon template uses "hero.child" instead of "hero.childfound".

UPDATE: yes, line 3 of first script.

Last edited by Sendric; Today at 07:03 AM.
Sendric is offline   #1075 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 10:57 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.