Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - d20 System

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Culhwch
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 48

Old May 21st, 2007, 07:33 PM
I'm getting this error when adding a prestige class that allows an increase to an existing spell level. I get the error "No panel linkage defined for thing cMagicLev" whenever I click on the area to add the magic level. I click OK on the error. The dropdown still appears and is populated with all my spell-user classes, and when I make a choice I do get the increase in spell casting ability. So it appears the error isn't affecting anything.
Culhwch is offline   #1 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old May 25th, 2007, 04:31 PM
Culhwch wrote:
>
>
> I'm getting this error when adding a prestige class that allows an
> increase to an existing spell level. I get the error "No panel linkage
> defined for thing cMagicLev" whenever I click on the area to add the
> magic level. I click OK on the error. The dropdown still appears and is
> populated with all my spell-user classes, and when I make a choice I do
> get the increase in spell casting ability. So it appears the error isn't
> affecting anything.

This error should be fixed if you re-create the panel for your prestige
class with the latest version of Hero Lab, save the file, then reload
the data files.


Hope this helps,


--
Colen McAlister (colen@wolflair.com)
Chief Engineer, Lone Wolf Development
http://www.wolflair.com/
Colen is offline   #2 Reply With Quote
Culhwch
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 48

Old May 26th, 2007, 06:27 PM
Quote:
Originally Posted by Colen
This error should be fixed if you re-create the panel for your prestige
class with the latest version of Hero Lab, save the file, then reload
the data files.
Hmmm...that didn't seem to do it. I recompiled and recreated the class panel for all my custom prestige classes and I still get the error. I also get the error with prestige classes that came with the d20 rules (e.g. Eldtritch Knight).

On a related note, I wanted to test Eldritch Knight without my custom stuff included to see if the error occured. I moved all my custom files to a different directory and reloaded the files (at one point closed and restarted Hero Lab). All my custom stuff was still selectable. Do I need to do something else to remove custom content from Hero Lab?

Thanks!
Culhwch is offline   #3 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,728

Old May 30th, 2007, 02:44 PM
Culhwch wrote:
>
>
> *Colen wrote:*
> Culhwch wrote:
> This error should be fixed if you re-create the panel for your prestige
> class with the latest version of Hero Lab, save the file, then reload
> the data files.
>
>
>
> Hmmm...that didn't seem to do it. I recompiled and recreated the class
> panel for all my custom prestige classes and I still get the error. I
> also get the error with prestige classes that came with the d20 rules
> (e.g. Eldtritch Knight).


Ah! My mistake, I was looking in the wrong place for the error. I've
fixed this, so it should be included in the next release of Hero Lab.


> On a related note, I wanted to test Eldritch Knight without my custom
> stuff included to see if the error occured. I moved all my custom files
> to a different directory and reloaded the files (at one point closed and
> restarted Hero Lab). All my custom stuff was still selectable. Do I need
> to do something else to remove custom content from Hero Lab?


You'll need to force a recompile (Tools menu -> Data File Debugging ->
Compile Data Files) and then reload the data files to ensure that HL
"forgets" your custom content. Hero Lab recompiles the data files
whenever it finds that the compiled files are older than their
components; if all you do is remove some files from the directory, the
compiled files will still be newer than all of the data, so Hero Lab
doesn't know to recompile things.
Colen is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:54 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.