Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion > Realm Works Early Access Discussion

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Dr_Automaton
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 150

Old August 20th, 2013, 02:58 PM
I submitted a couple of crash reports on this but thought I'd share here. I had an issue where when I attempted to open a specific realm in my account, the RW Launcher would crash with the err message, "Wrapper object not found within list". I could open other realms, but this one (which happened to hold the majority of data in my account) would go down in flames every time. I was finally able to apparently fix it by restoring a backup from several days ago before I encountered the problem, then restoring a backup I made after I discovered the issue. The result is that the problematic realm now seems run fine, presumably without any loss of data on any realm. Weird.

Anyone else see something like this?
Dr_Automaton is offline   #1
lfseeney
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 76

Old August 20th, 2013, 07:41 PM
Sounds like some sort of connection missed and was relinked.

If you have the BAD copy still, RW might want it.
lfseeney is offline   #2
rob
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 8,232

Old August 20th, 2013, 09:49 PM
If RW failed on launch every time with that realm, it's quite likely the issue arose due to something incorrect in the saved preferences. Once you went to an older backup and then to a newer one, everything would work fine if the saved state was the culprit. In this situation, the tip I provided in a separate thread for crashing on startup should fix the issue.
rob is offline   #3
Dr_Automaton
Senior Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 150

Old August 21st, 2013, 08:45 AM
Ugh, happened again to the same realm. I first tried Rob's suggestion to delete the preference file (is there supposed to be a "LWD Technology, Inc>>Realm Works" and "Lone Wolf Development, Inc>>Realm Works" folder in the Roaming directory, BTW?), but the problem persisted. I was forced to use my previously detailed process to fix it.

Here are a few new observations:
  • I usually select "Work Offline" since I'm not really interested in the online content aspect of RW and logging in is just an extra step.
  • The problem has occurred after I've been editing another realm, and then exit and attempt to open the problematic realm.
  • To resolve the problem, I seem to have to be logged into the RW server when going through the restore process. I first tried a couple of times to restore the old backup and my latest backup while working offline, to no effect. I then repeated the same steps, but first logged myself into the server when starting RW. That appeared to make a difference.

Anyway, things seem to be working again, but this is starting to look like a chronic problem. I'll cross my fingers and hope that the upcoming update might inadvertently fix whatever is causing the issue. That aside, still love the software!
Dr_Automaton is offline   #4
theprofessor
Junior Member
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 2

Old August 22nd, 2013, 10:46 AM
I have a similar problem and sent a report in on the matter. RW will not load old pre-problem backups--I get the same error message. I can, however, start a whole new realm and it seems to work fine. My error developed when I tried to edit something using the word-processor tools.
theprofessor is offline   #5
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:24 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.