Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Shadowrun

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Translucent
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 4

Old March 28th, 2012, 07:16 PM
Any ideas? I can't seem to move drones to a vehicle I own so I can store it/mount it/etc
Translucent is offline   #1 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,809

Old March 28th, 2012, 08:23 PM
This is a limitation in Hero Lab. Anything that adds another character is fixed where it was added, and will have to be recreated in order to move it to another table (including another table on another character).
Mathias is online now   #2 Reply With Quote
Matt Droz
Senior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 152

Old March 30th, 2012, 05:42 PM
I created the vehicle, then created the drones from the vehicle's page.
Matt Droz is offline   #3 Reply With Quote
Calabim696
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 45

Old March 31st, 2012, 07:58 AM
Quote:
Originally Posted by Matt Droz View Post
I created the vehicle, then created the drones from the vehicle's page.
This works for me as well.
Calabim696 is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.