Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Warklaw
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Minnesota
Posts: 30

Old June 21st, 2017, 07:08 AM
Quote:
Originally Posted by Parody View Post
I don't see that in my converted test Article, FWIW.
I am wondering if it is because the sections in the topic I transferred where converted to 'custom sections' in the transfer (as they did not exist natively in the article type)?
Warklaw is offline   #11 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Rochester, MN
Posts: 1,381

Old June 21st, 2017, 09:54 AM
Maybe. Probably worth writing up as a bug.

Parody is offline   #12 Reply With Quote
kbs666
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Chicago, IL
Posts: 1,687

Old June 21st, 2017, 01:41 PM
I've had those font spacing issues off and on ever since I started using RW. I've never been able to reliably reproduce them. I submitted at least one bug report but, IIRC, LWD could not reproduce the problem even with my db.

my Realm Works videos
https://www.youtube.com/channel/UCZU...4DwXXkvmBXQ9Yw
kbs666 is offline   #13 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.