Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Savage Worlds

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Paragon
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 875

Old May 29th, 2017, 10:17 PM
I vaguely remember this may be a known bug, but just in case it isn't: if you're building an unlimited NPC the program still throws red error if you, for example, exceed the maximum Hindrances or take an Edge you don't have the rank pre-req for.
Paragon is offline   #271 Reply With Quote
Paragon
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 875

Old June 17th, 2017, 06:15 PM
I know this is kind of last minute, but if you choose the Attack, Ranged option in SPC2, and toggle the Thrown option, it still uses Shooting as the skill. It should use Thrown.
Paragon is offline   #272 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,402

Old June 17th, 2017, 08:12 PM
Well, yes and no. It alters the value in the Attack Powers Summary just like it says it does. But I can see where it should be doing it everywhere else as well. Let me see what I can do.

_
Currently Running: Savage Fantasy
On Deck: Savage Seven Worlds
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds

Last edited by CapedCrusader; June 17th, 2017 at 08:18 PM.
CapedCrusader is offline   #273 Reply With Quote
Paragon
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 875

Old June 18th, 2017, 09:10 AM
Yeah, it was the general Attacks summary and the like where I noticed it was wrong.
Paragon is offline   #274 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,402

Old June 18th, 2017, 02:21 PM
Found and fixed.

_
Currently Running: Savage Fantasy
On Deck: Savage Seven Worlds
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is offline   #275 Reply With Quote
Zaphod Beebledoc
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Location: Birmingham, UK
Posts: 459

Old June 20th, 2017, 04:33 PM
Quote:
Originally Posted by BiblioTech View Post
On to the next one, then. The Phobia hindrance's -2/-4 penalty is being applied automatically to all skills with no way to disable it.
Terminally Ill is being handled the same way as Phobia. Allergy on the other hand does have a checkbox on the In-Play tab.

Sleet was enjoying a tasty beverage at his local tavern, when a Tarrasque showed up in the local area. He managed to valiantly get on it's back and ride it. How he did it is a mystery to this day...

RW: Engine Heart, I Love The Corps! Home Brew: Star Gate: Avalon, Monda Minutia. I'm good with: OpenOffice, Paint, Lego Digital Designer. & not so good with: Realm Works, Hero Lab, CC3+, GIMP, Cityographer, Hexographer, Fractal Mapper, AstroSynth, Inspiration Pad Pro. RW Kickstarter Supporter.
Zaphod Beebledoc is offline   #276 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,402

Old June 20th, 2017, 07:26 PM
OK, found and fixed both (Phobia and Terminally Ill). Just squeaking these in at the end... I saw this post while I was testing.

_
Currently Running: Savage Fantasy
On Deck: Savage Seven Worlds
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is offline   #277 Reply With Quote
Paragon
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 875

Old June 20th, 2017, 07:38 PM
Well, the good news about those is if you'd missed it at this time, doing a houserule code fix on that is pretty easy, unlike some of these things. I've just been too lazy to do it.
Paragon is offline   #278 Reply With Quote
Paragon
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 875

Old June 28th, 2017, 10:53 AM
Just noticed that on the statblock output for the SPC2, the entry for Regeneration lists the regeneration time in hours no matter what level you've bought.

Edit: This actually looks like its a more broad issue that the statblock format for characters with the SPC2 Super Powers seems to be, well, rather limited.

Last edited by Paragon; June 28th, 2017 at 06:03 PM.
Paragon is offline   #279 Reply With Quote
Paragon
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 875

Old July 8th, 2017, 08:26 AM
This is probably way too late to do anything about, but having the in-play toggles in the SPC2 just show "Super Edge" for a bunch of things is really less than useful. There's no way I can tell to tell what Edge you're actually toggling except by seeing what the toggle does.
Paragon is offline   #280 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:36 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.