Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Shadowrun

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,659

Old August 9th, 2012, 10:46 AM
When you made your copy of one of the dragons on the critter tab, did you delete the copy once you were done looking at it and before testing your real race?
Mathias is offline   #21 Reply With Quote
Kesendeja
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 86

Old August 9th, 2012, 10:54 AM
~if we're disabled, just get out now
doneif (activated = 0)

~add our rating to Initiative Passes
perform hero.child[attrPass].field[trtMagic].modify[+,1"]

Keeps giving me an arthmatic error. You guys make this look easy.
Kesendeja is offline   #22 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,659

Old August 9th, 2012, 10:57 AM
perform hero.child[attrPass].field[trtMagic].modify[+,1"]

should be:

perform hero.child[attrPass].field[trtMagic].modify[+,1,""]

You're missing a comma and a quotation mark in that line.
Mathias is offline   #23 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,659

Old August 9th, 2012, 10:58 AM
(I'm heading out to lunch now - back in an hour)
Mathias is offline   #24 Reply With Quote
Kesendeja
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 86

Old August 9th, 2012, 10:58 AM
Quote:
Originally Posted by Mathias View Post
When you made your copy of one of the dragons on the critter tab, did you delete the copy once you were done looking at it and before testing your real race?
Nope, but it saved after, just getting a diffrent error this time.
Kesendeja is offline   #25 Reply With Quote
Kesendeja
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 86

Old August 9th, 2012, 11:03 AM
It LIVES!
Kesendeja is offline   #26 Reply With Quote
Kesendeja
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 86

Old August 14th, 2012, 02:40 PM
Okay, Dragons work but how do we get the modifier "Great Dragon" to work with them?
Kesendeja is offline   #27 Reply With Quote
Ryu
Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 52

Old August 19th, 2012, 11:29 AM
In the editor, go to the Race tab of your freshly created player race type of Dragon and set a Tag "Race" to "rcDraco". (Or Click Counts as.. and select Dracoforms&morphs, NOT Dragons).

GDs as playable chars... Im envious. And afraid. ^^

Last edited by Ryu; August 20th, 2012 at 03:10 PM. Reason: Clarity
Ryu is offline   #28 Reply With Quote
Kesendeja
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 86

Old August 27th, 2012, 11:55 PM
it shows up in the infected is it supposed to? Great was more for me to keep track of but I've been playing with the idea of a one off 1500 karma game only rule being that no one gets to buy legendary as a quality.
Kesendeja is offline   #29 Reply With Quote
Korwin
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 43

Old February 4th, 2013, 02:21 AM
Is it working?
Could I copy the data files somewhere?
Korwin is offline   #30 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:09 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.