Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
nathanc
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 14

Old August 16th, 2016, 11:07 AM
I'm trying to use the monster slayer class and I'm getting this error

Attempt to access non-live linkage pick 'helper' from script
Location: 'eval' script for Component 'BaseClLev' (Eval Script '#6') near line 13
- - -
Attempt to access non-live pick via script fails for pick 'cHelpMSl'
Location: 'eval' script for Component 'BaseClLev' (Eval Script '#6') near line 13
- - -
Attempt to access non-live linkage pick 'helper' from script
Location: 'eval' script for Component 'BaseClLev' (Eval Script 'Declare First Level') near line 33
- - -
Attempt to access non-live pick via script fails for pick 'cHelpMSl'
Location: 'eval' script for Component 'BaseClLev' (Eval Script 'Declare First Level') near line 33
- - -
Attempt to access non-live linkage pick 'helper' from script
Location: 'eval' script for Component 'BaseClLev' (Eval Script 'Declare First Level') near line 42
- - -
Attempt to access non-live pick via script fails for pick 'cHelpMSl'
Location: 'eval' script for Component 'BaseClLev' (Eval Script 'Declare First Level') near line 42
- - -
Attempt to access non-live linkage pick 'helper' from script
Location: 'eval' script for Component 'BaseClLev' (Eval Script 'Declare First Level') near line 44
- - -
Attempt to access non-live pick via script fails for pick 'cHelpMSl'
Location: 'eval' script for Component 'BaseClLev' (Eval Script 'Declare First Level') near line 44
- - -
Attempt to access non-live linkage pick 'helper' from script
- - -
Attempt to access non-live pick via script fails for pick 'cHelpMSl'


What does this mean?
nathanc is offline   #1 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,852

Old August 16th, 2016, 12:29 PM
Is this a class you've created yourself?

I'd say you added a source to the Class, but not the Class Level, and that you haven't turned on that source in the configure hero.

If that's the case, reverse where the sources go - don't add one to the Class part, do add it to the Class Level.
Mathias is online now   #2 Reply With Quote
frumple
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: South Riding, VA
Posts: 841

Old August 16th, 2016, 03:26 PM
The Monster Slayer is from Freeport. Sounds like you are missing a source. Make sure you have Freeport selected.
frumple is offline   #3 Reply With Quote
nathanc
Junior Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 14

Old August 17th, 2016, 08:43 AM
This was actually a .por sent from one of my players. When I rebuilt it everything works. I know he has the data file for Freeport. I'm wondering if he built it wrong.
nathanc is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 08:57 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.