Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
anders78
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 1

Old September 4th, 2014, 09:18 AM
Whenever I try to logon to my laptop, I get a message that the account is already logged in. When I continue I get a "Unable to Connect" message.

I know that the password is correct, as I get a different message when trying to connect with a different password.

I can log in on my desktop PC without any problems, it seems to only be an issue with my laptop.

Does anyone know what to do about this? I already reported it to support, but I am in a bit of a hurry as its gaming night tomorrow, so I'm hoping anyone here can help
anders78 is offline   #1 Reply With Quote
davidp
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,116

Old September 4th, 2014, 02:41 PM
We identified a problem on the server that we have resolved that should take care of this.
davidp is offline   #2 Reply With Quote
Nikmal
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Twin Cities, MN
Posts: 677

Old September 12th, 2014, 09:22 PM
Davidp I am getting this error now. Is this happening once again?
Nikmal is offline   #3 Reply With Quote
Jessil
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: Berlin, Germany
Posts: 1

Old September 13th, 2014, 02:11 AM
I have the exact same Problem. I need to have the Program running on my Notebook, because my Gaming Table is not in my Office with the main PC.
Jessil is offline   #4 Reply With Quote
Mythanthor
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Brisbane, Australia
Posts: 9

Old September 13th, 2014, 04:04 AM
I am also unable to login at the moment.

"Unable to connect" error.
Mythanthor is offline   #5 Reply With Quote
Scopique
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4

Old September 13th, 2014, 08:00 AM
Same here. Created a new realm but told me there was a communication error. It was made locally, but I can't open it because it says it requires sync

Sync failed due to a communications failure. Check your network connections and try again.
Scopique is offline   #6 Reply With Quote
enrious
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 175

Old September 13th, 2014, 08:07 AM
I was trying to sync and got the failed communications error twice, but it just worked for me on the third try.
enrious is offline   #7 Reply With Quote
DrJones72
Junior Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2

Old September 13th, 2014, 08:58 AM
I received the same error. It informed me i was already connected, which i confirmed i was not, then after agreeing to close the existing connection it attempted to communicate to the server before timing out and saying it was unable to connect.
DrJones72 is offline   #8 Reply With Quote
ryntak4536
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 63

Old September 13th, 2014, 09:55 AM
Ditto above....

However, it's only happening for me with attempts to create a new realm. I seem to be able to sync existing realms.
ryntak4536 is offline   #9 Reply With Quote
davidp
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,116

Old September 13th, 2014, 12:04 PM
Please try again. We had another hiccup with the server. I am investigating how to fix this permanently.
davidp is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:09 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.