Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Mutants & Masterminds

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
aldfoot
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1

Old December 27th, 2008, 10:04 AM
I just got the Masterminds' Manual update and when I add in the Energy Points option when starting Herolab, after importing a stock hero, I do not see Energy Points listed anywhere. Aren't they supposed to be in a table (Combat Table, I think) on the Abilities tab? I don't have the software on me at the moment, so I'm dredging this up from memory.

Any suggestions out there?
aldfoot is offline   #1 Reply With Quote
charlieluce
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 995

Old December 27th, 2008, 12:27 PM
Stock Heroes get imported without any extra settings applied; you have to go into Configure Hero and add them manually after importing them.

I'd like to see an "Automatically apply default settings to Stock Heroes" option. Maybe in 4.0
charlieluce is online now   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 11:43 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.