Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Savage Worlds

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,426

Old June 25th, 2019, 11:24 PM
On the CanAdvance, I dont see why not. I'll look into it. You can create your own Advance for the Setting, right?

_
Currently Running: Savage Seven Worlds
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is online now   #231 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,426

Old June 25th, 2019, 11:24 PM
And you can always ask...

_
Currently Running: Savage Seven Worlds
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is online now   #232 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old June 26th, 2019, 06:15 AM
Quote:
Originally Posted by CapedCrusader View Post
On the CanAdvance, I dont see why not. I'll look into it. You can create your own Advance for the Setting, right?
Correct.

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #233 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old July 13th, 2019, 02:27 PM
It would be very helpful if Cyberware had the Domain and UserSelect components as well...

(for example, there needs to be some way in Savage Rifts to specify what weapon is part of the Built-In Close Combat Weapon cyberware)

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #234 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,426

Old October 13th, 2019, 04:10 PM
As far as Domain and user selectability for Cyberware, it already exists, really. For selectability, use Equippable. It'll pop up that check box. Look at Skill Chips as an example. And for the domain just add the User.NeedDomain tag. It'll pop up the fields it needs. It uses a slightly different mechanism than the domDomain field so adding that component won't do it. Forgive me for not responding about this earlier, I just got to looking into adding this and realized I didn't need to. The domain bit works for Robotic mods, too.

_
Currently Running: Savage Seven Worlds
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is online now   #235 Reply With Quote
CapedCrusader
Senior Member
Volunteer Data File Contributor
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1,426

Old October 13th, 2019, 08:05 PM
I added CanAdvance to Racial Properties...

_
Currently Running: Savage Seven Worlds
Currently on Pandemic Hold: Savage Grimnoir, Savage PsiWorld, D&D 5E, Savage Wearing the Cape
Setting Files: Deadlands: Reloaded, Flash Gordon, Gaslight, Hellfrost, Interface Zero 2.0, Slipstream, Solomon Kane, Seven Worlds
CapedCrusader is online now   #236 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old October 13th, 2019, 08:07 PM
Thank you for all you've done with SW!

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #237 Reply With Quote
duhtroll
Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 33

Old October 18th, 2019, 08:38 AM
Hello -

Is it possible to add more summary windows? I currently am able to only select /show 4. (basics, abilities, framework, armory)

Really enjoying the work done so far.
duhtroll is offline   #238 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old November 21st, 2019, 07:11 AM
Maybe a CountsAs.? tag for Edges and Hindrances?

That way you could preclude an existing edge and have a setting-specific version of it which would meet existing Prereqs, etc.

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #239 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old May 9th, 2020, 10:13 AM
It would be very useful to be able to adjust the summary of a Racial Property. Right now because it's a derived field, it can't be adjusted with scripts.

Alternately, allow amendthing to affect the summary in addition to name and description. (However, I know that's a basic change to amendthing and might not be doable)

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #240 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 11:06 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.