Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
ruhar
Senior Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: Langley, WA, USA
Posts: 602

Old February 10th, 2020, 12:03 PM
I am not very happy to say the least. Yesterday RW crashed before heading to my game. I figured Iíd check it out when I got there since I was literally packing up to leave. I started RW at the game, opened the realm, and crash. I made several attempts adding in reinstalls, uninstalls, renaming folders, and anything else I can think of short of searching for a virgin. Nothing worked. I had to finally admit defeat and open the module pdf. Ugh! But I muddled through the session. I havenít had a chance to troubleshoot the issue but I was wondering if anyone else has had problems after going back to 253? Going back to 253 allowed me to import a realm I couldnít with 255 but itís not going to help me if 253 crashes all the time.

Iíll keep you updated but wanted to see if others had problems going back to 253.
ruhar is offline   #1 Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:56 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.