Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Adam.Ormond
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Maryland
Posts: 164

Old May 6th, 2017, 01:28 PM
I'd love to see a command line switch, or a default setting as suggested earlier in thread, to automatically load a game system immediately after launching Hero Lab.
Adam.Ormond is offline   #11 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,872

Old May 6th, 2017, 02:21 PM
Quote:
Originally Posted by Adam.Ormond View Post
I'd love to see a command line switch, or a default setting as suggested earlier in thread, to automatically load a game system immediately after launching Hero Lab.
This is already available. For the instructions, in the Help menu within Hero Lab, choose "Hero Lab Manual", and then on that page, choose "Miscellaneous Details" at the bottom, and then the second item on that page is "Automatically Loading Files".
Mathias is offline   #12 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 03:46 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.