Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Adam.Ormond
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Maryland
Posts: 164

Old June 3rd, 2014, 04:24 AM
I recently created a Storm Druid and noticed that Hero Lab allows the selection of many domains which are not listed as options for Storm Druids. Is this a bug? Or does some ruling also allow Storm Druids to pick Arson, Badlands, Crocodile, Panther, and Vulture domains?

Thanks!
Adam.Ormond is offline   #1 Reply With Quote
Aaron
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6,791

Old June 3rd, 2014, 10:57 AM
Nope, that's a bug. I'll take care of it.
Aaron is offline   #2 Reply With Quote
Aaron
Senior Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 6,791

Old June 3rd, 2014, 11:08 AM
Should be fixed in the next release.
Aaron is offline   #3 Reply With Quote
Adam.Ormond
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Maryland
Posts: 164

Old June 3rd, 2014, 01:51 PM
Awesome, thanks!
Adam.Ormond is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:14 AM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.