Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > Hero Lab Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Azhrei
Senior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 282

Old October 21st, 2018, 09:56 AM
Here's the first few lines from the crash report:

Code:
Process:               Hero Lab [66852]
Path:                  /Applications/Hero Lab 2.app/Contents/MacOS/Hero Lab
Identifier:            com.LWDTechnology.HeroLab
Version:               8.7.0 (8.7.0.808)
Code Type:             X86 (Native)
Parent Process:        ??? [1]
Responsible:           Hero Lab [66852]
Is this a known issue?

(The "Hero Lab 2.app" name is because I had "a bad feeling about this" and decided not to replace the existing application, so this new one was renamed. Whew, that was close! )
Azhrei is offline   #1 Reply With Quote
DaveM
Junior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2018
Posts: 13

Old October 22nd, 2018, 11:06 AM
This isn't a known issue I'm aware of, and I use the Mac version of Hero Lab on a regular basis. Does this happen on initial startup, or during processing of a gamesystem or portfolio, or something else?
DaveM is offline   #2 Reply With Quote
Tekwych
Senior Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: New Mexico
Posts: 148

Old October 22nd, 2018, 07:52 PM
When was the name changed? Could that have thrown off one of the API or UI calls?
Tekwych is offline   #3 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:32 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.