Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - 4th Edition

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
J. Strange
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 8

Old September 25th, 2009, 04:26 AM
I'm creating a new ranged weapon and want to require a move action to load it. The list of weapon properties in the editor gives only load minor and load free. How can I add load move?
J. Strange is offline   #1 Reply With Quote
Colen
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,690

Old October 7th, 2009, 01:07 PM
I'll see if I can get this added in the next update.
Colen is offline   #2 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 01:10 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.