Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Pathfinder Roleplaying Game

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Jobe00
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Jonesboro, Arkansas
Posts: 150

Old June 27th, 2022, 02:51 PM
I opened this old character to do some work on him, and the Basics tab is replaced with the Statblock tab.

I have no idea how this happened at all.

Does anyone know how this happened? Is there any way to get the Basics and Statblock tabs both?
Attached Images
File Type: png Screenshot (10).png (471.4 KB, 12 views)
Jobe00 is offline   #1 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Rochester, MN
Posts: 1,468

Old June 27th, 2022, 06:21 PM
Go to Configure Hero (Ctrl-K), scroll down to the bottom, and start scrolling up until you see Experimental Options. Here's where you can pick between Basics and Statblock.

Parody is offline   #2 Reply With Quote
Jobe00
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Jonesboro, Arkansas
Posts: 150

Old June 27th, 2022, 08:10 PM
I do not remember ever doing that.

Thank you for knowing that, because I would not have found that.
Jobe00 is offline   #3 Reply With Quote
Parody
Senior Member
 
Join Date: Jan 2013
Location: Rochester, MN
Posts: 1,468

Old June 28th, 2022, 01:56 AM
I've never done it either; I searched the forums to see if others had posted about it before. :)

Parody is offline   #4 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:04 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.