Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Savage Worlds

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Zaknaefin
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: New York
Posts: 79

Old December 17th, 2017, 08:00 PM
Some bugs and requests:

The bonus Ambidexterity Edge for Psi-Stalkers is throwing a requirement error if Agility is less than d8.

The bonus Champion Edge for Cyberknights is not adding to the Edges tab.

There is no option to "split" a Psi-Sword into 2 with the reduced AP yet.

There is no Edge for Improved Cyber Armor or Master Cyber Armor yet.

For the Experience and Wisdom Hero Journey option, it is throwing an underspent resource warning even when an item is selected in the drop down box.

It also looks like Master Psionic is not doubling base ISP.

Currently playing: Starfinder Fallout, Star Wars Saga Edition, Savage Worlds Slipstream.
Zaknaefin is offline   #181 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old December 18th, 2017, 09:05 AM
Quote:
Originally Posted by Zaknaefin View Post
Issues -
The bonus Ambidexterity Edge for Psi-Stalkers is throwing a requirement error if Agility is less than d8.
The bonus Champion Edge for Cyberknights is not adding to the Edges tab.
There is no option to "split" a Psi-Sword into 2 with the reduced AP yet.
There is no Edge for Improved Cyber Armor or Master Cyber Armor yet.
It also looks like Master Psionic is not doubling base ISP.
Thanks!

Fixed in the file I just uploaded to Github.

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post

Last edited by TCArknight; December 18th, 2017 at 06:18 PM.
TCArknight is offline   #182 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old December 19th, 2017, 02:33 PM
Quote:
Originally Posted by Zaknaefin View Post
Some bugs and requests:
For the Experience and Wisdom Hero Journey option, it is throwing an underspent resource warning even when an item is selected in the drop down box.
I think this is something I need to rework.

Right now, when you select something on the Drop Down, you still need to go to the appropriate tab (Edges most likely) and choose that same edge again.

I can redo this like the Framework and Racial tabs and add a chooser table directly on the Hero Journey tab.

Thanks for inspiring my rework.
TC

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #183 Reply With Quote
Zaknaefin
Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: New York
Posts: 79

Old December 19th, 2017, 05:43 PM
trkBurn is throwing an error.

Currently playing: Starfinder Fallout, Star Wars Saga Edition, Savage Worlds Slipstream.
Zaknaefin is offline   #184 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old December 19th, 2017, 08:13 PM
Quote:
Originally Posted by Zaknaefin View Post
trkBurn is throwing an error.
Can you be more specific? What are you doing when it throws the error?

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #185 Reply With Quote
FatherMorpheus
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Earth
Posts: 21

Old December 19th, 2017, 08:30 PM
Greetings,
I've been following the activity on here and am very excited to help. I purchased a copy of the Hero Labs with the Savage Worlds (and core books).

I haven't coded in years, so not sure what I can do to help, but if you need (or want might be a better question) testers, I would love to assist.

Looking to try and help, or at least give it a whirl.
FatherMorpheus is offline   #186 Reply With Quote
salcor
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 173

Old December 20th, 2017, 04:04 AM
TCArknight,

When I "Test Now" with the new file it gives the following errors.

syntax error in 'eval' script for Thing 'fcSRJuCyb' (Eval Script #1) on line 1 -> non-existent thing 'trkBurn' used by script.

syntax error in 'eval' script for Thing 'grpSRJuice' (Eval Script #1) on line 2 -> non-existent thing 'trkBurn' used by script.

Salcor

Last edited by salcor; December 20th, 2017 at 04:13 AM.
salcor is offline   #187 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old December 20th, 2017, 08:59 AM
Thanks. Can you try grabbing all of the files off the Github? I think there were 5 or six that I had to change for that as well as the HJ tab fix for choosing Edges...

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #188 Reply With Quote
TCArknight
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: NW Arkansas
Posts: 1,241

Old December 20th, 2017, 11:10 AM
Quote:
Originally Posted by FatherMorpheus View Post
Greetings,
I've been following the activity on here and am very excited to help. I purchased a copy of the Hero Labs with the Savage Worlds (and core books).

I haven't coded in years, so not sure what I can do to help, but if you need (or want might be a better question) testers, I would love to assist.

Looking to try and help, or at least give it a whirl.
Welcome!

The more users/testers the better I say. Grab the files in my Github folder linked in my wig and put them in your data/Savage folder (or wherever your Savage worlds data is located).

Then, build characters and post here or message me what is an issue

Working on -
  • (SWADE) WIP Savage Rifts
  • Savage Rifts (Deluxe): Update link in This post
  • Star Trek Adventures: Update link in This post
TCArknight is offline   #189 Reply With Quote
FatherMorpheus
Junior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Earth
Posts: 21

Old December 20th, 2017, 10:34 PM
Quote:
Originally Posted by TCArknight View Post
Welcome!

The more users/testers the better I say. Grab the files in my Github folder linked in my wig and put them in your data/Savage folder (or wherever your Savage worlds data is located).

Then, build characters and post here or message me what is an issue
Will do!
FatherMorpheus is offline   #190 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:52 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.