Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Hero Lab Forums > HL - Shadowrun

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,239

Old February 12th, 2012, 10:41 AM
Quote:
Originally Posted by Erich View Post
2. The program is giving a validation error when I try to buy and equip a sustaining focus. I get the error "You must choose an option", but I there is no option to choose.
Are you encountering this in creation mode or advancement mode?
Mathias is online now   #51 Reply With Quote
Erich
Senior Member
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 131

Old February 12th, 2012, 11:44 AM
Quote:
Originally Posted by Erich
2. The program is giving a validation error when I try to buy and equip a sustaining focus. I get the error "You must choose an option", but I there is no option to choose.

Are you encountering this in creation mode or advancement mode?

Advancement mode.
Erich is offline   #52 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,239

Old February 12th, 2012, 03:48 PM
When you're in advancement mode, be careful to purchase new items by double-clicking them or by using the Customize button (avoid using the add button and the add & close button) - once you've paid for it, you can't change the rating or specify details - the rating and the details might affect how much you were supposed to have paid for the item.

You'll have to sell that sustaining focus for full price and purchase a new one - while you're purchasing it, you'll be able to select whether it's for combat spells, detection spells, etc.
Mathias is online now   #53 Reply With Quote
nylanfs
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 136

Old February 13th, 2012, 06:46 PM
Erich, it's not giving me a point of notoriety when I select SINner rank one (non-criminal)

Click on customize when buying the focus. Next to the rating there's a drop-down where you select the type of spells it sustains.
nylanfs is offline   #54 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,239

Old February 14th, 2012, 08:50 AM
Quote:
Originally Posted by mKell View Post
The calculation of the Full Parry dice pool appears to be wrong; it seems to count Reaction twice for the total instead of just once.

Found in the pregenerated characters Bounty Hunter, Enforcer, Street Samurai.
I've gotten this fixed for the next update. Thanks for reporting it.
Mathias is online now   #55 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,239

Old February 14th, 2012, 09:03 AM
Quote:
Originally Posted by CeaDawg View Post
Container modifications on Cyberware are not being recognized as containers.
Steps:
Create a hero
Select Weapons Tab
Add a holdout pistol, a light pistol, and a heavy pistol to the hero
Select Augmentation Tab
Select Add New Cyberware
Select Cyber Arm (Obvious), the essence capacity is 15
Click Customize
Select off hand or main hand
select Cyber Arm Slide, this is a container. It shows on the item as a container, but on the list of containers it does not appear, nor does it appear as an option for placing a pistol when you click on the container button on each of the pistols.

The Hidden Gun Arm Slide does work as a container for placing the pistols into, but it does not produce a validation error if you place more than one pistol in it.

I've added the cyber arm slide to my to do list, thanks for reporting it.

I'm sorry to say that strict enforcement of what can and can't go into every possible container is a very low priority on my to-do list. Considering the vast list of possible items in Shadowrun, it's hard to write all those restictions well in Hero Lab, and some things need to be left as a judgement call for the user, as to whether something will fit in a specific container and how many will fit.
Mathias is online now   #56 Reply With Quote
Mathias
Senior Member
Lone Wolf Staff
 
Join Date: May 2005
Posts: 12,239

Old February 14th, 2012, 09:04 AM
Quote:
Originally Posted by Erich View Post
Is there anyway to get a spirt to print out on the character portfolio with the number of services owed?

Thanks

-Erich
I'm not going to get to this in time for the next update, but I've added this to my to-do list. Thanks for reporting it.
Mathias is online now   #57 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 04:19 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.