Lone Wolf Development Forums  

Go Back   Lone Wolf Development Forums > Realm Works Forums > Realm Works Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
joepacelli
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Raleigh, NC
Posts: 96

Old December 1st, 2017, 10:59 AM
I've not used Realm Works in awhile. I've only dabbled in it and just started to seriously start using it. I purchased it sometime in May when the Content Market was supposedly being released shortly (but that's beside the fact).

I've been putting in the data for Scarred Lands Setting and my Sync button is disabled. If I hover over it it states:
"Sync not available with your current account level. Upgrade to enable syncing"

I've looked all over Realm Works and can't find out what my current level is or how I would upgrade to anything,

I purchased the GM version of this so I'm confused as to why this is disabled all of sudden.

Any help would be appreciated

Thanks
Joe
joepacelli is offline   #1 Reply With Quote
daplunk
Senior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Adelaide, Australia
Posts: 2,049

Old December 1st, 2017, 12:28 PM
Interesting. We all know this is how it should work in the future but the requirement to pay to use sync is still frozen to my knowledge. I would be logging a fault.

Realm Works - Community Links
Realm Work and Hero Lab Videos
Ream Works Facebook User Group
Realm Works - Community Content List
CC3+ Facebook User Group

D&D 5e Community Pack - Contributor
General Hero Lab Support & Community Resources
D&D 5e Community Pack - Install Instructions / D&D 5e Community Pack - Log Fault / D&D 5e Community Pack - Editor Knowledge Base
daplunk is offline   #2 Reply With Quote
kbs666
Senior Member
 
Join Date: Oct 2014
Location: Chicago, IL
Posts: 1,237

Old December 1st, 2017, 02:58 PM
Just checked mine as well. I'm still able to sync normally. You must have a bug.

To the best of my knowledge the only people with RW without access to cloud storage are certain people who bought a lower tier in the Kickstarter. You'd know if that was you.

my Realm Works videos
https://www.youtube.com/channel/UCZU...4DwXXkvmBXQ9Yw
kbs666 is offline   #3 Reply With Quote
joepacelli
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Raleigh, NC
Posts: 96

Old December 1st, 2017, 03:43 PM
I didn't purchase RW as part of Kickstarter. I purchased this past year in May after waiting for the Content Market and believing it was close to release back in May.

I just start to actually use it and noticed the Sync not working. Now even if this correct, I can't find anyplace within the application that tells me my account level or even how to upgrade.
joepacelli is offline   #4 Reply With Quote
daplunk
Senior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Adelaide, Australia
Posts: 2,049

Old December 1st, 2017, 03:48 PM
That's because all the subscription stuff is frozen. No one is paying it currently. It's meant to be turned back on about the same time that the content market goes live though so hopefully sometime soon. It's a bit of a catch 22 we get to start buying content but we have to also start paying the subscription fee if we are going to use the server sync.

Realm Works - Community Links
Realm Work and Hero Lab Videos
Ream Works Facebook User Group
Realm Works - Community Content List
CC3+ Facebook User Group

D&D 5e Community Pack - Contributor
General Hero Lab Support & Community Resources
D&D 5e Community Pack - Install Instructions / D&D 5e Community Pack - Log Fault / D&D 5e Community Pack - Editor Knowledge Base
daplunk is offline   #5 Reply With Quote
Vargr
Senior Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: Denmark
Posts: 723

Old December 1st, 2017, 03:54 PM
For what it is worth:

- I just checked my RW and I am able to sync as well.
- I have never seen any mentioning of account level within the application.


You could try renaming your preferences.xml file.

Rename it so you can get it back afterwards just in case.

You can find it here: C:\Users\~your_username~\AppData\Roaming\LWD Technology, Inc\Realm Works

RW should rebuild the preference file and give you a clean one with default settings.

I don't know if it will make any difference, but it might be worth a try.

Vargr
Deputy Calendar Champion


Legend has it, that the Tarrasque is a huge fighting beast, perpetually hungry.
Sleet entered History when he managed to get on the back of a Tarrasque only to be ridden out of History shortly after.

Using Realm Works, Worldographer (Hexographer 2), LibreOffice, Daz3D Studio, pen & paper for the realm World of Temeon and the system LEFD - both homebrewed.

Vargr is offline   #6 Reply With Quote
joepacelli
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Raleigh, NC
Posts: 96

Old December 4th, 2017, 04:38 AM
Quote:
Originally Posted by Vargr View Post
For what it is worth:

- I just checked my RW and I am able to sync as well.
- I have never seen any mentioning of account level within the application.


You could try renaming your preferences.xml file.

Rename it so you can get it back afterwards just in case.

You can find it here: C:\Users\~your_username~\AppData\Roaming\LWD Technology, Inc\Realm Works

RW should rebuild the preference file and give you a clean one with default settings.

I don't know if it will make any difference, but it might be worth a try.
Tried it and still the same results.
Sync is greyed out for the one Realm I was working on
joepacelli is offline   #7 Reply With Quote
ErinRigh
Senior Member
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 564

Old December 4th, 2017, 05:01 AM
That's crazy Joe, log a bug for sure, hope it gets straightened out soon
ErinRigh is offline   #8 Reply With Quote
Valdacil
Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 98

Old December 4th, 2017, 10:08 AM
Same for me. I just purchased RW last week and I think I was able to sync when I first purchased it. Sync is disabled for me. I tried copying my realm to another name, and Sync is disabled for that realm also.
Valdacil is offline   #9 Reply With Quote
Buyaka
Junior Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 5

Old December 6th, 2017, 12:45 AM
Same for me as well. Yesterday evening all was still fine. This morning greyed out with the same message about the account level.

I was also not part of the kickstarter, but bought RW this year at some point. I mean it would at least make sense to give us the opportunity to buy additional clould service.
Buyaka is offline   #10 Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 02:27 PM.


Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright ©1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.