Lone Wolf Development Forums

Lone Wolf Development Forums (http://forums.wolflair.com/index.php)
-   Hero Lab Discussion (http://forums.wolflair.com/forumdisplay.php?f=43)
-   -   Hero Lab update 7.0b will not install, hangs indefinitely (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=52880)

candidgamera May 7th, 2015 04:21 PM

Hero Lab update 7.0b will not install, hangs indefinitely
 
I've tried a couple of times, but the progress bar appears, never fills in the slightest, and it just says 'Creating directories..' until I I finally have to use task manager to shut down the upgrade.

Any similar issues reported? I'm kinda stuck here..

candidgamera May 7th, 2015 04:26 PM

Annnd I ran Hero Lab as an Administrator, and that seems to have done the trick, but I haven't had to do that before..

ShadowChemosh May 7th, 2015 04:51 PM

Just FYI but mine took a long time. I walked away for a good 5 minutes and it was still at creating directories. So it may not have hung just took awhile.

candidgamera May 7th, 2015 05:01 PM

I let it run for a while a couple of times, about ten minutes - when I ran as an administrator finally, it went right away.

charlieluce May 7th, 2015 07:38 PM

Huh. That didn't happen here on either Windows 8.1 or Windows 7.

Paris.Crenshaw May 11th, 2015 03:40 PM

I'm having a problem with installing 7.0b, as well. In my case, the update is downloaded, but when I click to install it, the program shuts down and the installer never starts up. Even though the account I'm using has administrator privileges, I tried specifically telling the program to run as an administrator, just in case that had some kind of effect, but it didn't help.

RedBeardSean May 23rd, 2015 07:33 AM

Quote:

Originally Posted by Paris.Crenshaw (Post 208712)
I'm having a problem with installing 7.0b, as well. In my case, the update is downloaded, but when I click to install it, the program shuts down and the installer never starts up. Even though the account I'm using has administrator privileges, I tried specifically telling the program to run as an administrator, just in case that had some kind of effect, but it didn't help.

I'm having this problem. Honestly, it doesn't seem to be taking enough time to download the update, and then it all just goes away.:confused:

Yes, I've tried running HL as administrator.

liz May 24th, 2015 11:30 PM

@RedBeardSean, please email support@wolflair.com if you haven't already. Thanks!

Jobe00 May 27th, 2015 07:32 AM

I can't even download HL 7.0b. Trend Micro says it's dangerous.
When I try to update through Hero Lab, it downloads and then does nothing after I click the prompt to close program and install.

AndrewD2 May 27th, 2015 09:56 AM

There is a reason disabling Anti-Virus is recommended when updating


All times are GMT -8. The time now is 05:08 AM.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.