Lone Wolf Development Forums

Lone Wolf Development Forums (http://forums.wolflair.com/index.php)
-   Realm Works Discussion (http://forums.wolflair.com/forumdisplay.php?f=67)
-   -   [Beta 64-bit build] Bug reports (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=61662)

Valyar November 27th, 2018 10:49 PM

[Beta 64-bit build] Bug reports
 
I open this as Rob mentioned that there is issue with the email service. Might be of use in the long run. Close when no longer needed.


There is one bug that persists in the beta from the old version:
  • When changing the font size in the Preferences menu, if I accidentally type 0 instead of 10, the program crashes in glorious way. :)

craghammer November 27th, 2018 10:58 PM

Installed, tried and getting crashes when loading a realm. Index out of bounds in array. This applies to one realm I've tested, while another realm works.
The faulty realm loads fine i 245, but in 246 I get this error on loading.
Crash reports are submitted.

Valyar November 28th, 2018 03:56 AM

I couldn't make screenshot of this, but the bug I noticed is the following:
  • When I drag article/topic to another one, holding shift, the icon that displays is "not allowed" even though I can drop it and nest it successfully.

No idea if I explained this properly. :confused:

kbs666 November 28th, 2018 07:24 PM

Not sure if this is a bug or is meant to be correct but I get a warning when trying to load an image larger than 4096 x 3072. Which while an improvement over 3k x 3k is not that impressive. So I went ahead and loaded the image, it worked great. Dimensions are 5516 x 7145. original file is a 12.9 Mb Jpg.

daplunk November 28th, 2018 08:47 PM

Anna Meyer is reporting she managed to get a 20,000x17,368px working. Comes in a tad under 30mb. Required heavy compression though.

Parody November 28th, 2018 09:14 PM

They said they didn't make changes to the data formats, so presumably they'd have to stick to whatever attachment limitations exist below what the UI would have let you do before. (That 30 MB limit, for example, sounds awfully familiar. Or maybe it's just been a few years. :)

kbs666 November 28th, 2018 10:47 PM

If I can load images that size I'm happy. Just that warning pop-up will be annoying.

Can we get a confirmation that the 30Mb limit is caused either by the UI framework or by the db?

smokeh November 29th, 2018 09:09 AM

I was hoping the 64 bit beta would make Realm Works stable on my Surface Pro 4, but after updating and loading up my decent size realm, it crashed after loading just one page.

Anyone else have a similar issue after the 64 bit upgrade?

----
Edit: This is all, of course, anecdotal but my second session on the Surface Pro was more promising with some larger topics that had caused crashing previously, but I still ended up in a hard crash after attempting to use a large smart image as a navigation item.

McGray November 29th, 2018 10:20 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by craghammer (Post 273156)
Installed, tried and getting crashes when loading a realm. Index out of bounds in array. This applies to one realm I've tested, while another realm works.
The faulty realm loads fine i 245, but in 246 I get this error on loading.
Crash reports are submitted.

As stated in the other related topic, I experience the exact same issue.

See somewhere in the middle here: http://forums.wolflair.com/showthrea...t=61529&page=3

Error report is attached.

@Craghammer: do you maybe use some "prefix" fields to sort or track information in some topics? I have a list of "investigation cases" which are in the Events category the players did throughout the campaign and used the "prefix" field for sorting them. The Prefix looks like that: 1. Case / 2. Case / 3. Case and so on.

In the time period category I have some time periods dating several million years back, so I used the prefix field again for sorting, entering numbers like -12500000, -12000000 and so on...maybe it is these causing the crash?

kbs666 November 29th, 2018 10:48 AM

I use prefixes extensively in main realm which loaded without issue and the community realm uses prefixes even more extensively and I loaded it as well.


All times are GMT -8. The time now is 01:44 AM.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.