Lone Wolf Development Forums

Lone Wolf Development Forums (http://forums.wolflair.com/index.php)
-   Realm Works Discussion (http://forums.wolflair.com/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Realm imports crashing (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=63665)

nightpanda2810 January 10th, 2020 05:45 PM

Realm imports crashing
 
Initial import works fine. However, if I re-import (due to an added snippet or article) it crashes 100% of the time. Anyone having similar issues? Multiple computers, beta build.

See http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=63654 for how I do imports/exports.

daplunk January 10th, 2020 06:33 PM

Have you installed the patch in the sticky?

nightpanda2810 January 10th, 2020 06:39 PM

Yup, on 255. Error I get is "object reference not set to an instance of an object"

Note this is happening on 2 realms, game system one that's huge, and world one that's really small in comparison.

Been doing a bunch of testing since I posted. Created new realms with minor changes and imported fine. Seems my 2 big realms are somehow corrupt. One I can rebuild in a couple of hours. The other has over 2000 articles in it, no rebuilding that one... Literally months worth of work in it.

kbs666 January 11th, 2020 12:22 AM

Before you do that, had you edited any of the imported topics in the destination realm?

nightpanda2810 January 11th, 2020 08:50 AM

With the realm I first noticed the issue with I have no idea. Hasn't been touched in months.

However, part of the testing I did tested this.
Created a blank realm.
Created a new export of the affected realm with no changes.
Imported into the blank realm without issue.
Added a new topic to the source realm and exported. No other modifications.
Imported into the no longer blank realm, and got a crash.

These crashes happen whether I use overwrite settings or not.

nightpanda2810 January 11th, 2020 09:46 AM

Just had a couple of successful imports. Downgrade to build 253 did the trick.

Export files created with 253 worked without issue.

Export files created with 255 do not work, however an expected error due to version numbers rather than a crash.

Thorkull January 30th, 2020 11:57 AM

Good info, just ran into this myself last night. I'll try downgrading when I get home. Has anyone tested with 254?

nightpanda2810 January 30th, 2020 12:00 PM

Quote:

Originally Posted by Thorkull (Post 285411)
Good info, just ran into this myself last night. I'll try downgrading when I get home. Has anyone tested with 254?

254 has its own import/export bug (unsure if related to this) so I didn't try with it.

Side note, I did open a support case when this happened. Haven't had a resolution yet, but have gotten responses. You should open one as well (and anyone else with this) so they're aware it's not just me :)

Thorkull January 30th, 2020 08:46 PM

Will do -- where can I get the build 253 installer?

nightpanda2810 January 31st, 2020 09:29 AM

Quote:

Originally Posted by Thorkull (Post 285434)
Will do -- where can I get the build 253 installer?

I lucked out by changing the build number in the download link for 255.

https://www.wolflair.com/download/rw...53_install.exe


All times are GMT -8. The time now is 08:34 AM.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.