Lone Wolf Development Forums

Lone Wolf Development Forums (http://forums.wolflair.com/index.php)
-   Realm Works Discussion (http://forums.wolflair.com/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Export Completed Successfully, Imported articles missing. (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=60349)

Jujutsuka March 11th, 2018 09:02 PM

Export Completed Successfully, Imported articles missing.
 
I'm experiencing an issue with importing a mechanics database file into my primary realm. I have successfully exported my 'spells' database, and have even successfully imported them into a dummy, practice realm I set up. However, any time I attempt to import into my primary realm, RW states that it was completed, but the articles just don't appear in my mechanics database. Does anyone know what could be going on here?

Farling March 12th, 2018 12:41 AM

Check that you are not looking at a "view" of your Mechanics section rather than the entire contents of the Mechanics.

Jujutsuka March 12th, 2018 07:43 AM

Quote:

Originally Posted by Farling (Post 264258)
Check that you are not looking at a "view" of your Mechanics section rather than the entire contents of the Mechanics.

No article views are active in the ribbon. I have the main mechanics database selected as the active view. Thanks though.

Toblakai March 12th, 2018 02:17 PM

Quote:

Originally Posted by Jujutsuka (Post 264265)
No article views are active in the ribbon. I have the main mechanics database selected as the active view. Thanks though.

Try re-exporting the data and see if the data in the export. Probably doesn't solve the problem but it would be interesting to know if it's still there but hidden for some reason.

kbs666 March 12th, 2018 03:28 PM

Quote:

Originally Posted by Jujutsuka (Post 264256)
I have successfully exported my 'spells' database, and have even successfully imported them into a dummy, practice realm I set up.

The data would seem to be there. This seems like yet another bug in the import process to me.

Jujutsuka March 12th, 2018 06:03 PM

After trying again I noticed that the articles were all imported into the ‘topics without containers’ container. From there it was a simple process to move them where I wanted. However, now I have noticed that when I try to import a backup of my main realm into a newly created realm, none of the export files located in my realmworks export file are showing up as available for import into a new realm.


All times are GMT -8. The time now is 06:40 AM.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.