Lone Wolf Development Forums

Lone Wolf Development Forums (http://forums.wolflair.com/index.php)
-   HL - d20 System (http://forums.wolflair.com/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Community Created 3.5 D&D data set.... (http://forums.wolflair.com/showthread.php?t=11584)

Sendric April 18th, 2016 03:30 AM

Quote:

Originally Posted by Dami (Post 228202)
I had this happen quite a while back. The "3.5 - Dungeon master Guide.user" file should be deleted, it was meant to be removed/replaced by an earlier update. The "DMG 1" file stays.

Yea, sorry. That's my fault. At some point, I started forgetting to include the empty files which would have removed all the old files. Anyone going to an old system that hasn't been updated in while should probably consider removing the old community set files before updating to the new set.

kalima32 May 4th, 2016 03:37 PM

It would appear that the update for the "Practiced Spellcaster" feat from either the Complete Divine, or Complete Arcane packs isn't functioning properly. When selected for a wizard spell-casting class it creates validation errors that show as though you don't have correct levels for you bonus feats.

Sendric May 5th, 2016 04:23 AM

Quote:

Originally Posted by kalima32 (Post 229240)
It would appear that the update for the "Practiced Spellcaster" feat from either the Complete Divine, or Complete Arcane packs isn't functioning properly. When selected for a wizard spell-casting class it creates validation errors that show as though you don't have correct levels for you bonus feats.

I'm not sure this problem is specific to the feat. Can you describe how to reproduce the issue and/or attach your portfolio so I can see how this error occurred?

Dami May 5th, 2016 04:46 AM

The Feat is working fine in my portfolio - I have a Wizard/Fighter using his Fighter levels to boost Wizard. Note that the feat only gives you extra "Caster Levels" not actual Wizard levels, so you don't gain extra bonus feats or extra spells.

Wheels May 7th, 2016 03:18 PM

Hello everyone.

Has anyone done weretouched master in 3.5? I've been trying to get it into hero lab but i think it's a little out of my league.

Any help is appreciated.

ty all

Balroghunter May 13th, 2016 07:19 AM

Noob questions
 
Hey guys, I'm a long-time HeroLab user, but I've never tried any of the community mods until now. Looking to resurrect an old Eberron game, so I did some reading on the forums and added the link on the first page to get the awesome community content. Now I'm getting all manner of duplicate errors. Any tips on how to get rid of the errors and get a clean set?
Thanks for your patience as this is my first go round with this.

ShadowChemosh May 13th, 2016 11:44 AM

Quote:

Originally Posted by Balroghunter (Post 229588)
Hey guys, I'm a long-time HeroLab user, but I've never tried any of the community mods until now. Looking to resurrect an old Eberron game, so I did some reading on the forums and added the link on the first page to get the awesome community content. Now I'm getting all manner of duplicate errors. Any tips on how to get rid of the errors and get a clean set?
Thanks for your patience as this is my first go round with this.

Only way that could be happening is if you already had .user files installed manually. Or you created your own stuff.

If its your own stuff you will have to rename your unique IDs. If you manually installed files from the past. I would recommend deleting all the .user files and installing the community addon again.

kalima32 May 25th, 2016 03:51 PM

Quote:

Originally Posted by Sendric (Post 229271)
I'm not sure this problem is specific to the feat. Can you describe how to reproduce the issue and/or attach your portfolio so I can see how this error occurred?

Best way to repro the error is to create a 7th level cleric, then when you add 3 levels of another class and select the practiced spellcaster feat, and then select "cleric" from the drop down, it zero's out your caster level on the class page.

I will get a copy of the portfolio posted with the error.

Sendric May 26th, 2016 05:09 AM

Quote:

Originally Posted by kalima32 (Post 230186)
Best way to repro the error is to create a 7th level cleric, then when you add 3 levels of another class and select the practiced spellcaster feat, and then select "cleric" from the drop down, it zero's out your caster level on the class page.

I will get a copy of the portfolio posted with the error.

Not necessary. I was able to reproduce it. Thank you. It looks like this is only an issue with the version from Complete Arcane. Frankly, I'm not sure where there are two versions anyway. There should only be one. For now, use the one from Complete Divine. That should solve your problem. Thanks for the report.

Hengist June 14th, 2016 11:46 AM

Hello,

I'm thinking of purchasing the d20 since I see that there is a community mod for the 'splat books'. Now I keep coming across what splat books are in the works, but is there a list somewhere of all the books that are in the mod currently and a link to the download?

Thank you for your patience.


All times are GMT -8. The time now is 04:48 PM.

Powered by vBulletin® - Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
wolflair.com copyright 1998-2016 Lone Wolf Development, Inc. View our Privacy Policy here.